El Renshinkan  reuneix a infants i adults per gaudir del judo i altres activitats lúdiques

 

  

Aquesta és la primera activitat del programa estival “El Renshinkan viu l’estiu”.  L’esdeveniment de Cala Rajada, va reunir uns 70 participants de totes les edats entre pares  i nins i nines, que van gaudir de tres dies de convivència amb judokes d'altres pobles de la comarca. Totes les activitats se van dur a terme a Cala Rajada el passat cap de setmana, dies 28, 29 i 30 de juny.

Se van dur a terme una gran diversitat d'activitats programades, des de convivència 3 dies en un hotel fins a judo a la platja, passant per karaoke, jocs al parc Sa Gravera, minigolf, piscina, berenar a les 3 platges (Cala Gat, Son Moll i Cala Agulla), i no podia faltar l'activitat reina del programa, la demostració del final de judo al carrer, just davant de l'Hotel concentració amb el corresponent lliurament de diplomes.

Es tancà la festa en què nins i nines, pares i acompanyants allà presents, van poder degustar una ració de pastís dut pel professor de judo Pep Lluís Jaume, propietari del Forn Can Paco de sa Pobla. 

 

AQUEST DIUMENGE FESTIVAL D'ARTS MARCIALS EN PORTO CRIST0

Enguany ja se compleixen 27 anys des de la primera edició d'aquest emblemàtic festival. Any rere any l'Associació Cultural Reído de Porto Cristo, Karate Jesús Lara i el Renshinkan, han estat presents mostrant un clar i principal objectiu: diferents formes i un mateix camí.

El proper diumenge, dia 4 a les 18:30 hores,  al millor i inigualable escenari de Porto Cristo, el Passeig de la Sirena, veurem en acció Tai Chi,, Jiu jitsu, karate, kendo, aikido, judo, ken jutsu, krav maga, Full Contact, Iaido, bo jutsu i un llarg etcètera de modalitats, infantil