Trofeu patrocinat  per l’Ajuntament de Manacor i organitzat pels monitors del Club, Lluis Llull i Manolo Peña



 

Les instal·lacions del RSK  Manacor van ser diumenge passat el punt de trobada dels jovenets i jovenetes de la nostra comarca. Les edats reservades eren de 6 a 16 anys. 

S'inicia el festival amb les presentacions del Sr Batle  Miquel Oliver. Les paraules de benvinguda per part de la màxima autoritat de Manacor van ser molt aplaudides per els pares i acompanyant allà presents. 

Puntual i tal i com estava previst entren en funcionament 4 tapissos i 105 nins/es  van ser els  participants a aquesta edició 2024. Ells representaven a les escoles de judo: Col·legis de Manacor: Moli d'En Xema, La Puressa de María, Simó Ballester, Jaume Vidal i Sa Torre; Mestre Guillem Galmés de Sant Llorenç; Punta de n'Amer de Sa Coma; Na Penyal de Cala Millor; Rosa dels Vents de la Colònia de Sant Pere; Juníper Serra de Petra; i els Renshinkan de Cala Rajada i Manacor.

 Hi havia dues categories: la d'iniciació, és a dir els que no havien competit mai, i els que participen en els controls escolars vàlids per a la classificació del Campionat de Mallorca i Balears. 

Finalitzà l'esdeveniment amb el lliurament dels corresponents trofeus entregats  per les autoritats allà presents, felicitant al pares/mares per la implicació dels seus infants amb la practica esportiva i donant l'enhorabona al Renshinkan per dur a terme un festival d'aquestes característiques.