Les atletes del Claudia Troppa Sport Center aconseguiren 6 podiums al Campionat de Mallorca

Dissabte, 4 de maig, va tenir lloc al CTIB el campionat de Mallorca de la categoria s.14. Cinc nines del club  Claudia Troppa Sport Center  es van classificar per a aquesta competició i van aconseguir 6 podis, a més de dos quarts llocs i un cinquè.

Maria Femenias va ser la més llorejada aconseguint la medalla d'or als 80m tanques amb marca personal, tot i tenir molt de vent en contra, la medalla de bronze als 80m llisos i l'or als relleus 4 x 80m.

Glòria Jaume, la benjamina de totes ja que encara és de primer any de la categoria, es va fer amb una doble plata a la velocitat, tant als 80m llisos com als 150m llisos va aconseguir la segona plaça, a més de l'or del relleu 4x 80m.

Sophia Adjowa Requena va aconseguir la plata al salt d'alçada i també va ser participant del relleu d'or 4x80m. Noelia Pavón va aconseguir la medalla de “xocolata” als 150m i una 5a plaça en salt de longitud, en aquesta mateixa prova Margalida Servera va quedar quarta, Noelia on si va obtenir metall va ser als relleus que, com curiositat, les nines van obtenir un temps de 43.55 i en categoria masculina va guanyar l'equip de Binissalem amb un crono de 43.67.

Enhorabona a totes, la setmana que ve a pel Campionat de Balears!!