El club del Llevant de Mallorca va aconseguí 7 medalles d’or, 5 de plata i 7 de bronze



 

 

Amb la participació de gairebé tots els clubs de Mallorca, s'inicia el campionat amb una bona inscripció, prop d'un centenar d'esportistes i una excel·lent organització per part del club amfitrió i responsable de l'acte, el Taikukan de Sineu.

Els judokes del Renshinkan van estar a l'alçada de les circumstàncies dominant gairebé totes les categories en què tenien inscripció, conquerint un nou triomf a les categoria minis, de 7 a 12 anys.

Finalitza l'acte els recompte de medalles va atorgar al RSK 7 medalles d'or, 5 de plata i 7 de bronze que el converteix en un resultat excel·lent en la taula final per clubs.

Medalles d'or: ANDREU JESÚS FLORES, ERIK GONZALEZ, VALENTÍN GIMÉNEZ, AINOHA  GOMILA, LÍDIA DICKS, LIAM ELIAS GIRALDEZ i ZEN THEUNISSE.

Medalles de plata: JORDI NICOLAU CAÑIZAL, PAULA FRANCO, ERIK SOLANO, LEO PERREZ LEPINAY i CLARA BARCELÒ MARTÍ

Medalla de bronze: TONI MESTRE, SERGI IZQUIERDO, AXANA MARTÍN, JOSEP LLODRÀ, MARC GABRIEL PERELLÓ STEY, TONI NICOLAU i JÚLIA JIMÉNEZ.

 

3 judoques del Reshinkan en el Campionat d’Espanya escolar a Navarra
Erick Lado Tessenow, Lídia Muñoz Cobo i Adrià Sánchez Escanellas ha estat els seleccionats  

Erik Lado Tessenow, Lidia Muñoz Cobo i Adrià Sánchez Escanellas, formen part de l'equip Balear i aquest cap de setmana tenen un compromís seriós a nivell estatal. 

El Pavelló Navarra Arena de Pamplona acollirà aquest dissabte prop dels 1000 participants entre competidors, entrenadors, arbitres, tècnics etc...

Les 17 autonomies més Ceuta i Melilla, s'enfrontaran al tatami per definir el millor del nostre territori Nacional. L’equip de les Balears no ho posarà fàcil a les altres comunitats participants ja que s'ha preparat intensament per a l'ocasió.


Josep Mascaró