Escolar 1 - Artà 1



Partit avorrit, d'anada i tornada, amb moltes pauses que no permeteren la continuïtat en el joc. Hi hagué 11 canvis (5 Escolar, 6 Artà) i 10 targetes grogues (4 Escolar, 6 Artà). Començà amb domini de l'Escolar que tengué diverses i clares ocasions de gols. Però fou l'Artà que al minut 20 en un xut de fora de l'àrea sorprengué al porter i marcà el seu gol. L'Escolar empatà just començar la segona part amb un gol d'Alejandro Niño. La incertesa del resultat fou l'ùnic argument d'un partit avorrit. Final embullat amb constants faltes que aturaven el joc a cada instant i semblava que els dos equips donaven per bo l'empat. Els derbis tampoc ja no són el que eren...deien a la graderia.

La jornada d'aquest grup A de Primera Regional no s'ha completada, ja que s'ha ajornat un partit , At Huialfàs - Col San Pedro, decisiu per a l'Escolar, que dissabte que ve visitarà als col·legials de El Vivero de Palma i que estan a 2 punts (amb un partit manco). El Vilafranca, equip amb qui jugarà la darrera jornada a Es Figueral, te els mateixos punts que l'Escolar, que és quart per la coa. Tot i aquesta pugna en la part baixa, l'Escolar té assegurada la permanència ja que sols un equip baixarà a segona regional. Sembla que tornarà a haver-hi reestructuració de categories i la primera regional tornarà a ser un grup i no dos com ara.

Quina temporadeta!

Ànims!












Degut a l'acomiadament per part de Biel Torres d'aquest, el seu espai de crònica setmanal, no vos podem oferir més que el resultat, una breu crònica i alguna imatge.