Escasa presència de públic local i alt nivell competitiu.Primera jornada d'una competició infantil i juvenil internacional que, any a any, es va consolidant com un dels tornejos més importants del panorama mundial. Capdepera és una de les set seus d'aquets torneig del Llevant de Mallorca i que permet a l'Escolar participar-hi en un grup de gran nivell:
  • VILLARREAL C.F.
  • A.D.PENYA ARRABAL
  • FC ARARAT TALLINN
  • C.E.ESCOLAR
  • JUVENTUS ACADEMY BRASIL
  • C.E.ARTÀ
L'Escolar debutà davant el Vilareal que li infringí una dura derrota 15-0. És un altra nivell. Tot i aquest inici en el segon partit contra l'Ararat d'Estònia, que podeu veure a les imatges, l'Escolar es va posar per davant en el marcador i sols la major envergadura de l'equip contrari, amb molt més suport a la graderia (també s'ha de dir) acabà guanyant 2-3. Un partit molt igualat amb molt bona feina al camp i a la banqueta.
L'horabaixa l'Escolar s'imposà a l'equip brasiler de Juventus Academy 2-1. 
Destacar molt bones accions del porter local Miquel Vázquez, el número 14 Noel Gualda que marcà 3 gols.
Com hem dit, una llàstima que el públic local no participi en aquestes diades esportives d'alt nivell i recolzi l'equip local. Tampoc vérem els polítics locals.

Per altra banda esmentar que aquest torneig mou més de 1.500 persones entre jugadors i acompanyants, pares i familiars que aprofiten per fer turisme i recolzar els petits futbolistes.


Es Figueral era un bullici d'equips i jugadors ja que no sols hi jugaven els més petits (U11), a continuació, també hi hagué un grup de U13 (cadet).
El grup de l'Escolar el comanda amb claretat i còmodament el Vilareal, un club que es cartacteritza per tenir una de les millors canteres de l'Estat.El nivell mostrat per l'equip groguet és molt alt i són candidats clars per guanyar la copa U11.Mentrestant, a les graderies esperava l'equip U13 de l'Inter de Milà. Un luxe amb qui departirem una estona.
L'escalfament és molt important. 
Tots els equips es comportaren amb serietat.

Suporters del Vilareal.

L'espera del Penya Arrabal

En definitiva, una gran jornada que ens augura d'altres tan o millors que aquesta. 

Si voleu més informació visitau la web https://eastmallorcacup.com

Per cert, l'East Mallorca Cup Femenina està prevista pel mes d'octubre.