3a posició d'Àngel Murillo (M30) a la cursa de MTB "La leyenda de Tartessos" a Huelva, i gran participació del  A.C. Capdepera amb 10 corredors

El passat cap de setmana, del dijous 1 de febrer al diumenge 4 de febrer, es va celebrar a Huelva la cursa de MTB  “La Leyenda de los Tartessos”. És un esdeveniment internacional, on hi ha punts UCI en lloc, i a part dels professionals, va haver una gran participació (amb més de 500 ciclistes) entre els que hi havia 10 integrants del AC Capdepera. Els participants gabellins foren en Miquel Alzina i Carlos Blanes en categoria de parelles, en Toni Lopez i en Toni R. Ferrer en Elite, Manu Trinidad, Guiem Mir, Jose Manuel i Luis Paniagua en M40 i Felix Herrero i Angel Murillo en M30.

La prova es dividia en 4 etapes amb un total aproximat de 235km i 4500m de desnivell acumulat. Cada dia es sortia d’una població diferent, la qual cosa feia que s’hagués de matinar una mica per tal d’arribar d’hora a les diferents sortides, però permetia conèixer racons de tota la província de Huelva.

Cal donar l’enhorabona a tota l’expedició, i especialment a n’Angel Murillo que aconseguí la 2a. posició a la darrera etapa, la qual cosa va fer que pujàs a la classificació general de M30 fins a la 3a posició final, tota una gesta a una prova de tant nivell. Sense dubte que no sirà es darrer èxit de n’Angel, que es troba a un gran moment de forma.