Consell 1 – Escolar 0

L'Escolar no aixeca el cap i cada cop es complica més. Per a més "inri", diumenge davant el líder. I com tots sabem, som capaços de tot.

3ª Regional
Escolar 2 – Pina 5

És molt difícil guanyar partits si jugues pràcticament fora porter. Tot i la derrota, la 3ª ha canviat de cara i segur que si se solucionen els problemes a la porteria vindran els bons resultats. (No és per res, però a la plantilla hi ha un porter que ha jugat a 1ª Divisió he, he, he...

Escolar, 3ª Regional

Juvenils
Pto Cristo 4 – Escolar 3

Si ja és difícil guanyar un partit en condicions normals, imagineu-vos haver de jugar contra el de negre quan sembla ser que la seva interpretació de les normes són del tot escrupoloses (cosa a la qual no estem acostumats). A la primera part el Pto.Cristo va ser superior i aquesta acabà 2-0. Després d'una sèrie de canvis, l'Escolar va passar a dominar el partit tot i que a l'inici de la segona part ens marcaren el 3-0, en un dels tres penals que ens xiularen del tot inexistents, i fou llavors quan en cinc minuts es va remuntar el marcador fins empatar 3-3. A les acaballes del partit es produí una tangana, amb la col·laboració de Paniza, Nico Porro i jugadors del Pto.Cristo, amb les consegüents expulsions, fins que ens xiularen un penal a favor, també inexistent, que es va fallar. I per rematar la feina, el de negre ens va tornar a xiular un altre penal que va significar el definitiu 4-3. Si en Paniza hagués après a ser una mica més futbolista (cosa que crec del tot impossible, no te remei) i  hagués tornat l'agressió que va patir tirant-se a terra, segur que en comptes de patir dues expulsions, el que hagués quedat amb 10 jugadors hauria estat el Pto.Cristo, i tal com anava el partit segur que l'Escolar hagués guanyat. El problema de sempre dels juvenils, es perdonen moltes ocasions i tal com està la cosa no podem perdonar tant. VA PER TU, PILAR.

Cadets
Platges de Calvià 0 – Escolar 12

Infantils A
Pto Cristo 1 – Escolar 5

Infantils F7
Escolar 3 – Sta Catalina 5

Els de Manolo ficaren la por al líder, ja que anaven guanyant.

Copa Federació F-7. Femení (Semifinals)
Escolar 0 – Collerense 2

Primera derrota de les nines. Ara, pel 3er i 4art lloc. Facin el que facin, és un èxit que el primer any que juguen arribin on han arribat. Crec que la lliga serà una altra cosa.