SÈNIOR MASCULÍ EPIC
Bàsquet Manacor 67 – 39 CB Capdepera Èpic

Segona derrota del nostre sènior masculí a una pista complicada. Ens costa molt entrar en joc, i la falta d'encert en atac va fer que al primer quart ens agafessin 14 punts d'avantatge. Així i tot, vàrem continuar lluitant, i fins a la meitat del darrer quart vàrem mantenir la mateixa distància al marcador. Als darrers 4 minuts, les faltes personals, els lesionats i el cansament mental va fer que la diferència a favor del rival augmentés fins al marcador final. No obstant això, enhorabona a l'entrega i la lluita dels jugadors. Continuarem treballant per millorar. 





 
PREMINI MASCULÍ ASSOCIACIÓ HOTELERA
Bàsquet Manacor - CB Capdepera Associació Hotelera

Primer partit amistós de l'equip federat més petit i ha estat tot un espectacle.
L'equip va començar el partit una mica desorientat, ja que era el primer partit de molts dels nostres jugadors. Però mentre anaven passant els minuts, es van posar les piles i al final del partit, es va poder gaudir del molt que han entrenat els nins i l'esforç realitzat per tots els integrants de l'equip.
Donem les gràcies al premini femení de Manacor que ens han donat l'oportunitat de gaudir d'un matí de bàsquet.

 
CADET FEMENÍ NOAH'S
CB Capdepera 107 - 5 CB Llucmajor
 
Segona victòria del conjunt cadet femení davant un equip amb moltes jugadores sense experiència. Un partit sense massa comentaris a fer, a causa de la diferència de nivell, però com sempre contents perquè totes les jugadores han aportat tant en atac com en defensa.






CADET MASCULÍ NOAH'S
CB Capdepera Cafè Noah's 92 - 31 Bàsquet Son Servera

Primer partit de la temporada, el qual ha començat amb una gran mostra d'intensitat.
El partit va començar amb poc encert en els primers minuts, però en pujar una mica la intensitat defensiva, els jugadors van obtenir cistelles fàcils. Amb avantatge en el marcador, l'equip local no va reduir la intensitat, i van continuar amb el treball que s'ha anat preparant aquest últim mes. Finalment, es va baixar la intensitat a causa de no voler provocar lesions, però encara així continuaven sumant tots.
Un gran exemple del compromís i esforç que realitzen tots els jugadors per a poder treure els partits a favor seu.







#bàsquetcapdepera #aravadeboaravadebàsquet