Pòdium de n'Àngel Murillo al I XCO ARTANENC


El passat diumenge 18 de setembre es varen tornar a celebrar, després de molts d’anys, curses de MTB a Artà, amb el I XCO ARTANENC a un circuit muntat al polígon.

N’Àngel Murillo, que es troba a un gran moment de forma, tenia opcions de quedar entre els tres primers al trofeu S'ESCAPADA RACE BTT (que agrupa els punts obtinguts a 4 curses durant tot l’any). Per aquest motiu n’Àngel va sortir molt concentrat i al pas de la primera volta ja anava escapat en segona posició aferrat al líder de la cursa. D’aquesta manera va evitar molt de tràfic i va poder tenir una cursa més tranquil·la. N’Àngel va administrar l’avantatge obtinguda a l’inici, i al final de les 8 voltes que s’havien de donar va quedar en 3a. posició absoluta (segona de la seva categoria M30). Va ser un gran resultat que, a més a més, li va permetre sumar els punts necessaris per quedar en 3a. posició global del trofeu S'ESCAPADA RACE BTT. Un gran resultat a una temporada en la que n’Àngel ha anat millorant fins estar entre els millors a cada cursa. Enhorabona!!!!!

La participació gabellina també va comptar amb en Felix Herrero (posició 24 absolut i 11 de la seva categoria) i en Manolo Malagón, que es va haver de retirar per problemes mecànics.