Campos 40 - 52 - C.B. Capdepera Café3 Sénior Masculí
Llucmajor 78 - 40 C.B. Capdepera Café3 Sénior Masculí
Escoletes - Mini-mixte - Infantils i Júniors

.






C.B Capdepera mini mixt - Sa Cabaneta.


Els i les minis s'enfrontaren als companys de Sa Cabaneta en un dels millors partits (en molts d'aspectes) que han realitzat a la competició. Les jugadores i els jugadors aconseguiren posar a la pràctica molts dels conceptes que han estat treballant aquests últims mesos i això es va veure reflectit al joc de l'equip. El grup fou molt més agressiu en defensa intentant mantenir controlat de forma individual cada un al seu marcatge i en atac estigueren més organitzats, es passaren més la pilota i jugaren amb més espais. A aspectes com el comportament i l'aptitud també s'ha vist una millora, però no es poden aturar aquí i han de continuar fent feina i millorant en tots els aspectes. Enhorabona, equip.












Darrera diada d’escoletes de la temporada



.

Els nins i les nines varen poder gaudir de la darrera diada, que va tenir lloc a Artà, juntament amb altres companys i companyes de bàsquet Manacor, zona 5, Vilafranca, Son Servera i Artà. El grup de preiniciació va fer diferents circuits d’habilitats, mentre que el grup d’iniciació va jugar diversos partidets.

L’equip d’entrenadors vol donar l’enhorabona a tots els nins i totes les nines per les ganes, il·lusió i alegria que transmeten cada vegada que veuen una pilota de bàsquet . Molt contents de la feina feta durant tota aquesta temporada i l’evolució que han tengut.


 

Donar les gràcies al @conselldemca per a fer possible totes les diades que tant agraden a aquests infants











Alcúdia 74 - 46 CB Capdepera Noah’s Infantil Mixt

Darrer partit de la temporada per l’equip infantil del CB Capdepera davant d'un dels primers classificats de la lliga. Encara que el partit ha estat dominat des de l’inici fins al final pels locals, els gabellins han demostrat la feina que s’ha fet durant tota la temporada. El joc ha estat molt repartit, igual que les oportunitats i també els punts i tots els/les jugadors/es han aportat el seu granet d’arena. Enhorabona per la feina feta!











Claus Mallorca 73 - 57 CBC Pinturas Romero Júnior

Derrota contra el líder de la competició. El partit contra aquest rival tan dur i intens començà desgraciadament amb la lesió d’un dels jugadors de Capdepera. L’equip encès de fúria i ganes de regalar-li una victòria al seu company sortiren a lluitar tot el partit. L’encontre va ser molt disputat tot el temps per part dels dos equips però la intensitat del rival, el cansament i un criteri del arbitratge una mica peculiar marcaren la derrota de l’equip gabellí.


















Campos 40 - 52 - C.B. Capdepera Café3 Sénior Masculí

Llucmajor 78 - 40 C.B. Capdepera Café3 Sénior Masculí



Última setmana de partits per a l'Insular masculí, que acabà la temporada assolint els objectius proposats per a aquesta lliga, que era, entre d'altres, competir els màxims de partits possibles. La victòria enfront del Campos col·loca als nostres sèniors per sobre dels seus rivals directes a la classificació i el partit contra Llucmajor acabà amb la primera derrota contundent de la competició. Contra el Campos el partit va estar dominat d'inici a fi pels nostres sèniors controlant el temps i el joc en quasi tot el partit, mentre que contra el Llucmajor els nostres es veren superats per un equip que ara mateix és el més potent de la lliga.

 



Els nostres sèniors finalitzen la lliga amb un registre de 5 victòries i 13 derrotes que els deixa amb la posició 7a de 10 equips a la millor lliga de la categoria Insular masculí. Competint gairebé tots els partits i perdent per la mínima els dos partits contra Calvià, el partit a casa contra l'Andratx, perdent de 7 a casa contra Campos i de 5 a casa contra el Llucmajor. Havent aconseguit la victòria a només 2 d'aquests 5 partits tan ajustats, el Capdepera hagués pogut finalitzar en una notable 5a posició. Al final aquest grup finalitza la temporada amb bones sensacions, i molt contents per la feina realitzada, sabent que s'han de corregir moltes coses, però que mantenint el bloc i amb un parell d'incorporacions més, poden arribar a ser uns dels equips forts de la lliga. L'entrenador vol donar les gràcies a tots aquells Juniors que han vengut a ajudar en qualsevol moment i sobretot vol donar les gràcies als membres de l'equip, del qual espera que hagin gaudit de la temporada tant com l'entrenador. Enhorabona a tots.

 

#aravadeboaravadebàsquet