Al voltant de 4500 persones van desfilar per Es Figueral

Benjamins únic equip de l'Escolar guanyador d'un torneig


Unes 4.500 persones entre jugadors, acompanyant dels equips i espectadors van desfilar els cinc dies que durà el torneig, en el qual a excepció del primer equip han participat tots els equips canterans de l'Escolar.
Tornejos patrocinats per l'Ajuntament de Capdepera
Bona organització a càrrec del C. D. Escolar.
L'esportivitat va ser el més destacat de tots els partits
El plat fort de les jornades va ser l'últim dia de torneig en la categoria Juvenil sent campió el Poblense. Acabat el partit amb empat a dos punts, en el torn de penals es va imposar a l'Hèrcules d'Alacant segon classificat, Artà tercer i l'Escolar quart.
Curiositats


Poblense vencedor en la categoria Juvenils.

L'Hèrcules un equip senyor, abans de les seves trobades va fer obsequis a tots els jugadors, entrenadors delegats de l'equip contrari i en el descans en el seu partit contra el Poblense, el màxim responsable de l'expedició, va fer lliurament d'una placa al president de l'Escolar i per a Tomeu Pascual, Juanmi Gelabert i Toni Prats l'obsequi d'una camiseta de l'Hércules amb el nom i el número que van portar quan van ser jugadors de l'equip Alacantí.


Tomeu PascualJuanmi Gelabert, Guillermo Danús (recollí el regal de Toni Prats) Tres jugadors gabellins que en el seu moment van ser jugadors de la primera plantilla professional de l'Hèrcules.

El S.V.Berlin Chemie A.D.L. equip infantil d'Alemanya, en els canvis, jugadors ho van fer amb equipatges diferents del de l'onze inicial (verd més fosc, pantalons negres, mitjanes negres), La seva vestimenta, samarretes verdes pantalons i mitjanes blanques.

L'Artà en categoria Benjamí a darrera hora avisà que no participaria en el torneig.
Uns equips van arribar tard i l'organització va haver de canviar horaris.Paco Vega president de l'Escolar amb la placa que li lliuro el representant de l'Hèrcules.


Guillem Danús director dels tornejos ens va donar els següents resultats:

FÈMINES:
1r Porto Cristo
2n Cardessar,
3r Artà
4t Escolar

PREBENJAMINS:
1r Porto Cristo,
2n Espanya,
3r Escolar 

BENJAMINS
1r Escolar,
2n Porto Cristo
3r At. Escolar

ALEVINS
1° Porto Cristo,
2° Campus Sport, 2a"
3° Campus Sport "b"

INFANTILS
1° Collerense "A"
2° Escolar,
3° Serverense,
4° S.V.Berlin

CADETS
1r Arta,
2n Patronat

JUVENILS
1r Poblense,
2n Hèrcules (Alacant),
3r Artà
4t Escolar
El divendres dia 15 Rafael Fernández va repartir els trofeus en les categories de prebenjamins, Benjamins i Alevins. També ho van fer el diumenge per a les restants categories.
Miquel Bestard