Intens cap de setmana del JUDO RENSHINKAN

El passat cap de setmana va estar ple d'esdeveniments en els que van prendre part els judokes del Reshinkan. Hi van haver cinc activitats de diferents categories: júnior, sènior, escolar, promeses i veterans.





Joan Toni Arquellada




JOAN TONI ARQUELLADA: BRONZE CAMPIONAT DE MADRID UNIVERSITARI. Joan Toni estudiant a Madrid, va participar al campionat autonòmic, amb uns combats de primeríssima qualitat, guanyà 5 combats per ippon i perdé un.

LLUIS LLULL: BRONZE CAMPIONAT DE CATALUNYA UNIVERSITARI.
Lluís, també establert fora de Mallorca, concretament a Barcelona, ​​va iobtenir un bon resultat després de vèncer 2 combats i perdre'n un.

MARGA ROIG: PLATA SUPER COPA D'ESPANYA DE VETERANES A CATALUNYA
Excel·lent el resultat de Marga, va guanyar 3 combats i en perdé un. Aquesta 2a plaça és un bon resultat de cara al campionat d'Espanya.

PROMESES: ENTRENAMENT FEDERATIU A SANCELLES.
15 van ser les joves promeses que van iniciar els seus entrenaments al comandament dels tècnics de la Federació Balear. Les seves edats estan compreses entre els 9 i els 12 anys. El Pavelló de Sencelles va ser el marc per a aquest intercanvi.

7è ENTRENAMENT DE TECNIFICACIÓ
11 van ser els esportistes inscrits del RSK. Aquest entrenament de tecnificació, organitzat per la Federació, va servir de prova-test de cara al Campionat Espanya fase sector júnior i Campionat de Balears escolar, que es durà a terme a Menorca a principis dabril.