Arenal 1 - Escolar 0

penal que atura Alexis

 


Benvinguts siau estimats lectors tots quan sou...

Partit corresponent a la vint-i-vuitena jornada de lliga. Partit davant del líder de la categoria, que en cap moment ha mostrat sensació de líder i, que ha ofert, molt poc futbol per no dir res.

 La infermeria no millora i el nou cos tècnic no pot disposar de tot el personal, que tal vegada, l’equip necessita. Lliteres, Franco, Torres, Javi Maya lesionats. Garcia i Dani Sales tocats. Avui ha sortit de titular Nico Salazar que se li ha notat molt la falta de ritme de competició. Com sabreu en  Nico ve rebotat del futbol sala. També ha debutat, sortint des de la banqueta,  en Juanlu Flaquer. Es pot dir que s’ha la pogut veure  amb ganes i combatiu.

Si l’escassetat de plantilla no fos suficient handicap, hem d’afegir, un partit més, la nefasta actuació arbitral. Si un penal no ha estat suficient per afavorir a l’equip arenaler, han deixat de xiular, a la jugada del gol blau, una clara falta al nostre gran porter Alexis dins l’àrea petita. Aquesta acció ha impossibilitat que el porter gabellí pogués disputar la jugada amb igualtat de condicions que el davanter local.

L’equip titular que Ismael Venera ha trobat a bé alinear ha estat el següent: Alexis sota pals. Indubtablement, l’aranya del Figueral ha sigut el millor, i de molt, dels verds. Ha tingut encerts a jugades d’u per un. Seguríssim per alt i ha aturat amb molt d’encert el penal amb què l’àrbitre ha castigat a l’Escolar.  S’ha vist impotent a la jugada del gol de l’Arenal perquè un jugador local la desequilibrat a l’hora d’anar a aconseguir  la pilota. A la defensa: Granados, Abdulai I i Toni Miquel Fajardo. Podem dir que tota la defensa i, durant tot el partit, ha estat sòlida i ben col·locada. Es mereix un notable alt. Al trident de pivots: Edu Flaquer i Nico Salazar per darrere i Javi Barrantes com punta d’aquest triangle. A bandes la novetat de Toni Serapio a la dreta.  Ha estat molt combatiu durant tot el partit. S’ha sabut dosificar per poder acabar el partit amb opcions. A la banda esquerra en Lluís Maya. Tant en Serapio com en Maya s’han hagut d’emprar més a fons en missions defensives que en missions ofensives. A la punta de l’atac en Miki Ruedas que ha estat mancat d’ajudes i de joc per provar d’encarar porteria. S’ha la vist en moltes ganes. L’altra punta ha estat n’Héctor que tornava a l’equip titular després de la seva sanció federativa. Els canvis realitzats han sigut en Juanlu per en Lluís Maya i Abdulai II per n’Héctor.







Partit d’aquests que podem titllar de laboratori molt ben plantejat per part d’en Venera. L’Escolar molt ben posicionat i en ganes ha sabut anul·lar el pobre joc que l’Arenal ha ofert. S’ha dedicat tota la primera part a jugar en llarg fonamentant el seu joc amb pilotades llargues que no anaven enlloc. Les errades a l’hora de trenar jugades han estat constants i ha fet que la posició de l’Escolar dins el camp fos bastant còmoda. Al minut trenta-cinc, l’àrbitre o l’assistent han xiulat un penal molt protestat pels jugadors verds, sobretot per Serapio i per Granados. N’Alexis ha fet una gran intervenció aturant, molt prop del pal dret de la seva porteria, la pilota llançada pel jugador de l’Arenal.



A la segona part no ha canviat gens la dinàmica del partit. L’Arenal pegant pilotades i l’Escolar ben situat defensant-se amb ordre i rigor. Al minut vuit a una pilota penjada dins l’àrea de l’Escolar, inutilitzen de manera antiesportiva la sortida d’Alexis, i el davanter ha rematat quan el nostre porter estava per terra. U a zero i targeta groga pel bo de n’Alexis que impotent ha intentat explicar-li a l’àrbitre el perquè del gol. A partir d’aquest gol l’Escolar ha estirat un poc les seves línies començant a complicar la vida i el joc a un Arenal totalment desconegut. L’Escolar ha arribat de forma més clara a la porteria contrària. D’haver àrbitres més ben preparats i qualificats tal vegada qualque penal haguera estat xiulat a favor de l’Escolar. Però no...de moment l’Escolar no gaudeix de la justícia arbitral.

El resum del partit podria ser derrota injusta d’un Escolar lluitador i ben posicionat enfront d’un líder amb peus de fang. Bon partit plantejat per l’entrenador i bon partit el realitzat pels jugadors verds. La pròxima setmana rebrem la visita d’un complicat At. Rafal. Veurem com evolucionen els malalts i com es recuperen les sensacions. Hem de blindar el Figueral que s’ha de convertir amb un fortí.

Estimats lectors de Cap Vermell ens llegim molt prest.

Visca l’Escolar victoriós!