El Club de bàsquet de Capdepera participà a la primera diada de bàsquet a Son Servera





𝐂.𝐁. 𝐂𝐚𝐩𝐝𝐞𝐩𝐞𝐫𝐚 𝐂𝐚𝐟𝐞́𝟑 𝟔𝟑 - 𝟕𝟔 𝐂.𝐁. 𝐒𝐢𝐧𝐞𝐮

Derrota del conjunt gabellí contra un dels equips de la part alta de la classificació. Tot i que és la primera derrota a la lliga per més de 10 punts, cal dir que l'equip va lluitar i donar la cara fins al final. La lesió d'en Mateu i la falta de jugadors importants condicionaren l'encontre, tant en l'aspecte físic com en l'anímic. Sí que és veritat que el Sènior no va realitzar el millor joc, però l'equip va fer tot el que va poder i al final donà una bona imatge. El grup no es pot relaxar perquè els pròxims partits seran contra rivals molt forts i necessitaran estar al 100% si volen competir. Molts ànims i molta sort!





𝐒𝐨𝐧 S𝐞𝐫𝐯𝐞𝐫𝐚 - 𝐂.𝐁.𝐂𝐚𝐩𝐝𝐞𝐩𝐞𝐫𝐚 𝐏𝐞𝐫𝐞𝐫𝐚 & 𝐏𝐚𝐫𝐭𝐧𝐞𝐫 𝐏𝐫𝐞𝐦𝐢𝐧𝐢 𝐦𝐚𝐬𝐜𝐮𝐥𝐢
́

Partit molt emocionant en el que els nostres nins han gaudit de jugar i poder competir amb els nostres amics serverins. Un partit més es demostra les ganes d'aprendre i posar en pràctica allò treballat durant la setmana. Com sempre donar les gràcies als nostres companys de son servera i donar-los l'enhorabona per la feina feta. 




𝐒𝐚𝐧𝐭𝐚 𝐌𝐨̀𝐧𝐢𝐜𝐚 - 𝐂.𝐁.𝐂𝐚𝐩𝐝𝐞𝐩𝐞𝐫𝐚 𝐏𝐫𝐞𝐦𝐢𝐧𝐢 𝐟𝐞𝐦𝐞𝐧𝐢́

El passat dissabte el Premini Femení visità el camp de les companyes del Santa Mònica. Malgrat que l'inici del partit va estar marcat per la son, les nines aconseguiren acabar de la millor manera. Una vegada més demostraren les ganes que tenen de bàsquet i no donar-se per vençudes en cap moment, superant-se així constantment. Gràcies a l'actitud que presenten partir rere partit van aconseguir fer un gir de 180 graus acabant així gaudint i aprenent. 








🇵​​​​​🇷​​​​​🇮​​​​​🇲​​​​​🇪​​​​​🇷​​​​​🇦​​​​​ 🇩​​​​​🇮​​​​​🇦​​​​​🇩​​​​​🇦​​​​​ 🇩​​​​​🇪​​​​​ 🇱​​​​​🇪​​​​​🇸​​​​​ 🇪​​​​​🇸​​​​​🇨​​​​​🇴​​​​​🇱​​​​​🇪​​​​​🇹​​​​​🇪​​​​​🇸​​​​​ 🇩​​​​​’🇦​​​​​🇶​​​​​🇺​​​​​🇪​​​​​🇸​​​​​🇹​​​​​🇦​​​​​ 🇹​​​​​🇪​​​​​🇲​​​​​🇵​​​​​🇴​​​​​🇷​​​​​🇦​​​​​🇩​​​​​🇦​​​​​.

Després d’una llarga i ansiosa espera, els nins de l’escoleta varen poder gaudir de fer una diada que va tenir lloc a Son Servera. El grup dels més petits varen fer un circuit d’habilitats, juntament amb els jugadors i jugadores del Son Servera. El grup dels grans, varen fer un bon grapat de partidets, on varen demostrar que cada vegada tenen més habilitat amb la pilota de bàsquet i que tenen moltes ganes de continuar jugant a aquest esport. 





Agrair la gran assistència que hi va haver per part dels jugadors, amb la participació d’un total de 22 infants. 


Moltes ganes de seguir fent feina i poder gaudir de l’alegria que transmeten cada vegada que trepitgen la pista.


𝐂.𝐁. 𝐂𝐚𝐩𝐝𝐞𝐩𝐞𝐫𝐚 𝐌𝐢𝐧𝐢 𝐌𝐢𝐱𝐭 - 𝐂.𝐁. 𝐒𝐨𝐧 𝐂𝐨𝐭𝐨𝐧𝐞𝐫

Encontre molt bonic i complet el que es va viure al Figueral el passat dissabte. Un partit en què tant un equip com l'altre feren gala de les seves capacitats i lluitaren de valent. Els nins i nines del Capdepera demostraren que han crescut com equip, ja que aconseguiren anotar cistella i aportar en defensa tots i cada un d'ells i elles. Aquest grup està aprenent que si juguen en equip i li donen importància a valors com el respecte, la competitivitat, l'amistat i l'esforç, al final s'ho passen molt millor.  





𝐇𝐢𝐬𝐩𝐚𝐧𝐢𝐚 𝟖𝟒 - 𝟒𝟒 𝐂𝐁 𝐂𝐚𝐩𝐝𝐞𝐩𝐞𝐫𝐚 𝐍𝐨𝐚𝐡’𝐬 𝐈𝐧𝐟𝐚𝐧𝐭𝐢𝐥 𝐦𝐢𝐱𝐭

Derrota dels gabellins a Palma davant un rival amb una alçada mitja molt superior. Des del primer moment es va veure quina seria la dinàmica del partit, amb els locals molt forts en el rebot tant defensiu com ofensiu i amb els visitants amb una pressió defensiva que va fer que poguessin aguantar dins el partit fins al descans. Però finalment l’Hispania va anar agafant avantatge minut a minut. S’ha de destacar que els de Capdepera anaven amb moltes baixes, el que va afegir més dificultat. 





𝗔̀𝗴𝗼𝗿𝗮 𝗣𝗼𝗿𝘁𝗮𝗹𝘀 𝟱𝟯 - 𝟱𝟱 𝗕𝗮̀𝘀𝗾𝘂𝗲𝘁 𝗖𝗮𝗽𝗱𝗲𝗽𝗲𝗿𝗮 𝗣𝗶𝗻𝘁𝘂𝗿𝗮𝘀 𝗥𝗼𝗺𝗲𝗿𝗼 𝗝𝘂́𝗻𝗶𝗼𝗿

Els júniors han disputat el seu primer partit de la segona fase jugant lluny de casa. Partit que va començar amb poca intensitat, el que va suposar una avantatge per a l’equip local fins al descans. A la segona part, amb una pujada d’intensitat i les idees ben clares, el juvenil de Capdepera ha estat capaç de remuntar el partit i assegurar la primera victòria en aquesta nova competició. 





#aravadeboaravadebàsquet

Partits de la propera setmana: