Exjugador i exdirectiu











En aquesta tasca de recordar anècdotes dins de la Història de l'Escolar no puc deixar d'esmentar a Pep Medina Suarez. Ho vaig tenir de jugador amb el primer equip de l'Escolar en preferent, el seu comportament i esportivitat va ser exemplar, després coincidírem en la directiva de Ramón de ses Cuines, de Jaime Moll i la meva pròpia.

En aquests nou anys de directiva que vam estar junts es va treballar molt intentant donar un canvi al club perquè havia decaigut una mica. Pep va ser el principal ideòleg de canvis que vam fer des de la directiva.

L'Escolar va ser el primer club de la comarca que va posar una quota als pares perquè ajudessin amb una aportació monetària al club perquè pogués atendre millor els nois. (balons, equipatges, monitors, etc...). En Pep va ser l'encarregat, en companyia d'altres directius, d'explicar als pares els motius de la seva aportació.

En aquests anys que Pep va estar en la directiva es va fundar l'Atlètic Escolar per a donar cabuda al bàsquet i a altres equips federats. Es va exigir als entrenadors del futbol base que tots els jugadors convocats havien de jugar durant el partit, els no convocats obligatòriament havien de ser convocats en altres partits alternant tots els de la plantilla.

L'Escolar va ser pioner en aquestes exigències al cap d'unes temporades va fer el mateix la F.F.I.B. i tots els fitxats havien de ser alineats. Per ultimo Pepe, essent arbitro federat, mai va tenir un no al club de Capdepera per a dirigir partits amistosos o
d'entrenament.

Miquel Bestard