7 ors, 2 plates i 2 bronzes són el nombre de pòdiums que s'ha aconseguit, però no és tot el que va succeir. 

Les protagonistes d'aquestes medalles van ser:

Aina Miquel aconseguí 3 ors. Va guanyar els 80 metres llisos igualant la seva marca personal, molt a prop de baixar dels 11 segons (11,02); va guanyar el llançament de pes millorant la seva marca, arribant fins als 8,20 metres; i amb el relleu 4 x 80 també va aconseguir la victòria.

Aina no va ser l'única amb 3 ors. La seva companya. Inés Lorenzo. ho aconseguí en les proves de 80 metres tanques on va estar a punt de baixar de la barrera dels 13 segon, el vent en contra ho va impedir. Va guanyar els 150 metres i amb la resta de les seves companyes el relleu. La seva germana Paula amb un magnífic salt de 4, 52 metres en longitud, millorant el seu anterior registre la completà amb l'or a més del relleu. Maria Servera supèrbia en els 1.000 metres, no només va ser or, també va aconseguir una magnífica marca personal de 3: 24: 91 (Maria és suib-14 de primer any); en el salt d'alçada va saltar fins 1,30 m que la va dur a la plata i Maria va ser la que va assumir la recta final de relleu, aconseguint l'or. L'altra medalla de plata va ser per a Fede Garcés en llançament de javelina, que amb dos llançaments vàlids aconseguir la segona posició i la millora de marca personal.

Els protagonistes dels bronzes van ser Saüc Vera en salt d'alçada (1,30) i Júlia Crespo en el salt de longitud millorant el seu registre, fins als 4,19 metres, a més va quedar 5a en els 80 metres tanques.

El relleu 4x80 amb la marca de 44,02 es ficà en el top 10 de el rànquing d'Espanya sub.14, per ser més exactes en la 9a posició a dia d'avui.

Encara tenim més. Els 4ts llocs, aquesta vegada van ser per Victor Walrabenstein en els 80m llisos i el quartet del relleu d'al·lots: Miquel Femenias, Toni Germeroth, Sixto Jiménez i Saüc Vera.

La resta de competidors van ser Cristina Miquel en els 1.000 metres (6a); Sixto Jiménez a 80 metres llisos (7è) i 150 metres (6è);  Miquel Femenias a 150m (7è) Toni Germeroth a 80m tanques (8è) i 150m (9è); Jaume Llaneras en llançament de javelina (9è); i Alejandro Rodríguez en 80m tanques (9è).

Tots els atletes van quedar entre els 10 millors de Mallorca, són grandíssims resultats per a aquest grup d'entrenament, que tot i ser molt jovenets estan demostrant el potencial que tenen.

Enhorabona a tots i totes!