Sènior masculí CB Porto Cristo 46 - 45 CB Capdepera. 
Sènior femení CB Capdepera 65 CB Montuïri 58.



Aquest cap de setmana, a la fi, hem iniciat la temporada de competició. El primer partit de la temporada s'ha jugat a fora, el passat divendres, per part del nostre equip CB Capdepera Bolero Sènior Masculí contra el Bàsquet Porto Crist amb el resultat final de CB Porto Crist 46 - 45 CB Capdepera.

 Després de mig any l'equip Sènior Masculí ha pogut disputar un partit que malgrat la derrota ens fa sentir afortunats i agraïts de poder tornar a jugar a l'esport que ens agrada, de competir i de poder tornar a sentir-nos jugadors de bàsquet.

L'encontre sense  molta història és pot resumir en  un Porto Crist reformat i ben treballat amb 12 efectius que  va sorprendre el nostre equip que compta amb una plantilla curta de 8 jugadors i a més amb 2 baixes. Tot havent aquesta diferència, els nostres varen poder lluitar per la victòria i varen poder disposar del darrer tir guanyador.

No va ser un gran partit, la falta d'encert de cara a cistella va ser la tònica general, però tot això quedà en un segon pla, perquè només trepitjar la pista ens convertí als dos equips en vencedors.

Volem donar l'enhorabona al Porto Crist per la victòria i la feina realitzada, tant a nivell d'equip com de club i enhorabona als nostres jugadors que podran seguir treballant de valent i gaudir del bàsquet. Les victòries ja arribaran, sense cap dubte.


El primer partit a la nostra pista, el passat diumenge, el van protagonitzar les nostres sèniors. El CB Capdepera Keops Sènior Femení es va enfrontar a casa contra el Montuïri. El resultat final  va quedar en un CB Capdepera 65 CB Montuïri 58.

Primer partit de la temporada per a l'equip gabellí després de més de sis mesos fora competir. L'equip local va sabre respondre des d'un primer moment amb una gran claredat a la defensa en zona proposada per l'equip visitant i demostrant ser un equip compacte en defensa. El partit va estar igualat en tot moment, però el conjunt de Capdepera, en el darrer període va sabre aprofitar les oportunitat ofensives i aconseguí una avantatge en el marcador que va ser definitiva. L'equip va demostrar un molt bon joc col·lectiu.


Destacar l'ambient del partit amb una grada plena de locals animant a les nostres jugadores. Es respirava  moltes ganes de bàsquet i de poder gaudir d'aquests encontres que no hem pogut  presenciar al llarg d'aquests mesos passats.

L'altre protagonista d'aquest cap de setmana ha estat el Protocol Covid que hem de seguir per part dels membres del Club, tant jugadors/es, entrenadors/es, responsables Covid i públic assistent. Per tal de garantir la seguritat i minimitzar el risc de contagi s'han de seguir una sèrie de pautes proposades des de la Federació de Bàsquet de les Illes Balears i l'Ajuntament de Capdepera. Aquestes mesures s'han d'intentar complir  per garantir la seguretat de tots i poder seguir competint i que en aquesta competició hi pugui assistir públic al pavelló .

La veritat és que el partit es va disputar seguint tota la normativa vigent i sense cap incident. Volem agrair l'ajuda que ens va prestar l'Ajuntament perquè això fos així, la responsabilitat demostrada per part de les jugadores i entrenadors del Club i en especial ,el comportament del públic assistent, que en tot moment va ser exemplar i va entendre i col·laborar amb les mesures establertes.

El sentiment del cap de setmana no pot ser una altre que alegria i agraïment per poder tornar a fer el que ens agrada fer que no es altra cosa que gaudir de l'esport del bàsquet.

#AravadeboAravadebàsquet