Porter del Penya Arrabal equip juvenil de la divisió d'honor del futbol espanyol.



Marc Martínez va néixer Cala Rajada el 20 de gener de 2002 per tant aquesta és la seva darrera temporada de juvenil.





Va començar amb l'equip pre-benjamí de l'Escolar passant pels benjamins, alevins, infantils en la primera temporada de cadet fitxà amb el CD Manacor, on va defensar els colors de l'equip blanc-i-vermell fins la temporada passada, primer amb els cadets després amb els juvenils i jugant la temporada 2019-2020 a l'equip de la lliga nacional que la disputen equips de les Balears. Va ser titular vint-i-quatre dels vint-i sis partits que van disputar la temporada passada (com tots sabem a causa de la Covid 19 la lliga es va suspendre a principis de març). Els dos partits que no jugà va estar convocat amb el Manacor de tercera divisió. En els vint-quatre partits jugats li van marcar vint-i-un gols convertint-se en el porter menys golejat de la categoria.

L'excel·lent temporada que realitzà no va passar desapercebuda per als rastrejadors, va ser a prova amb el Bayer Leverkusen equip alemany, va estar quatre dies a la ciutat alemanya però les exigències són moltes. Una d'elles és que els centrals i el porter ha de mesurar 1,87 centímetres d'alçada com a mínim (fa 1,80). Així que va voler aprofitar la crida del penya Arrabal i així tenir oportunitat a enfrontar-se als millors equips espanyols.

El sub-grup a què competirà la temporada que el Penya Arrabal seran els catalans F.C.Barcelona, ​​R.C.D.Español, C.D.Europa, U.E.Cornella, F.C.Girona i els de les Balears R.C.D.Mallorca, C.D.San Francisco i At. Villacarlos

- Perquè porter?
- A l'iniciar-me en el futbol alternava algun partit de porter i jugador de camp. En una trobada l'equip es va trobar sense porter i hi estic.

- La teva millor virtut?
-A l'àrea rapidesa en les meves decisions.

- Alguna cosa que millorar?
- Em falta perfeccionar les sortides en pilotes aèries.

- A què aspires com a futbolista?
- De moment al capdamunt

- L'entrenador que més t'ha marcat?
- Jaume Vadell amb l'equip cadet de Manacor.

- Vius a Palma?
- Al llarg de tota la setmana sí, entrenem cada dia i els caps de setmana abans o després de el partit venc a Cala Rajada per als dilluns reprendre de bell nou el treball. El club té llogat un pis que comparteixo al costat dels gabellins, els germans Alejandro i Sergio Barroso Carrasco. Sergio juga aquesta temporada amb el R.C.D. Mallorca i Alejandro amb el Sant Francesc, els dos a la divisió d'honor.

- A part del futbol, què estudies?
- Estic estudiant al col·legi Sant Pere de Palma, penso amb el matí al futbol hi ha molts que comencen però pocs que arriben, he aprovat el segon any de batxiller i la meva il·lusió és algun dia poder ser policia.

L'entrevista no va poder ser més llarga ja que Marc arribà de Palma amb una mica de retard i Virginia, la seva parella, l'esperava. Tindrem ocasió una vegada acabada la temporada que ens donin la seva opinió els quatre joves de Capdepera, Miquel Ginard (Mallorca), Sergi Barroso (Mallorca), Alejandro Barroso (Sant Francesc) i el mateix Marc (Penya Arrabal) que competiran aquesta temporada a la màxima categoria del futbol juvenil espanyol.





Foto 2- bloqueig per alt

 

Foto 3-Mancor Juvenil 2019-2020. Drets1º Esquerra, Alejandro García, 2n Toni Pellicer, 5è Marcos Martínez (tots tres de Capdepera)




Foto 4- Infantils Escolar- drets Federico Méndez, Àngel Segura, Alejandro García, Toni Pellicer, Miquel Lliteras, Marc Moreno, Marcos Martínez, Acotats: Miquel Ginard, Daniel de Frutos, Tomeu Ferrer, Manuel.






Foto 5 Recollida trofeus i medalles

BEST