Jaume Faba juga amb aquest equip Aquest passat cap de setmana el San Francisco de futbol platja va disputar la 3r jornada de lliga a San Pedro del Pinatar, on va jugar quatre partits.
Divendres es va enfrontar al actual campió el Levante, després d’un partit molt disputat el San Francisco va perdre per un ajustat 2-1.
Dissabte mati, es va jugar el segon partit contra el Màlaga on es va tornar a perdre per un 7-5, i a el capvespre es va jugar contra el H.Melilla i després d’empatar el partit a 4 arribant al final el Melilla va marcar el gol de la victòria.
A pesar de les tres derrotes, l’equip del San Francisco va aixecar el cap i diumenge va guanyar al Meliestar per un 2-1.Ara , el proper cap de setmana es juga la copa Federació (copa del rei) a la platja de San Joan a Alacant. 
L’equip de Palma esta dins el grup B on es troven els campions de València, Múrcia i Castella la Manxa. on jugarà la fase de classificació el divendres amb dos partits i dissabte mati. Depenent dels resultats dissabte capvespre i diumenge es jugarà les semifinals i finals o per quedar entre el 5 i el 8 lloc.