Santi Espritusanto respresentarà al RSK al camopionat màster de Mèxic i  Neus Pou a la Súper Copa d'Europa
I tambè ha estat present a Capdepera i Sant Llorenç


 

El proper cap de setmana serà intens per al Renshinkan. Santi Espiritusanto marxarà a Cancún on  s'enfrontarà al mundial Màster, categoria M3-73kg. Actualment bronze en el Campionat d'Espanya mentre que fa 2 anys es va proclamar també bronze al Mundial de Miami.

Per la seva banda Neus Pou, representarà a Espanya en la súper copa d'Europa sènior absoluta, el centre d'atenció serà Màlaga.

En la Súper Copa d'Espanya sub 18, en Jaume Cabrer passa una ronda, Fabio Vera del Judo Can Pastilla, guanya 4 combats i perdé dos, aconseguint la 7a plaça. Mentre que Lluís Llull, res pogué fer el cap de setmana passat a Vigo, escenari de la súper copa d'Espanya. 

I dues noticies més. Després de les inundacions de Sant Llorenç, el RSK va ser present al poliesportiu per a fer activitats amb els més petits. 





La setmana passada el RSK va participar amb un taller a l'IES Capdepera convidats pel departament d'Educació Física. En els taller han participat alumnes de 1r i 3r d'ESO  amb l'objectiu de donar a conèixer aquest esport de lluita i els seus avantatges, així com ajudar a l'alumnat a equilibrar l'energia acumulada durant la jornada : "Les derrotes només són per superar-se".