L'equip dirigit per Jeroni Adrover amb Carlos Faba d'ajudant van començar els entrenaments el dia 23 de juliol per tal que el 26 d'agost tenguin l'equip en òptimes condicions per començar la temporada. Ho farà a Inca contra el Constància "B".

Partits d'entrenament contra el Porreres, Cala Millor, Cardassar, Porto Cristo i Artà. Partits i entrenaments que serveixen perquè  les noves incorporacions dels cinc juvenils Julio, Sales, J. Maya, Cristopher i Juanlu es vagin adaptant a la dinàmicadel primer equip.

A més l’equip compta amb Barba i Enric Martínez nous en els entrenaments. I, evidentment, els jugadors de la temporada passada. En total uns 22 jugadors s'estan preparant per a la temporada vinent.

La pretemporada és l'oportunitat que té el míster per ajustar la plantilla, per conèixer bé els jugadors i per a transmetre'ls el que vol en tots els aspectes, físics, tècnics, tàctics, sistemes de joc, de comportament, etc.

A Capdepera a principis de temporada i al final és molt difícil reunir a tots els jugadors en la mateixa sessió de treball, els horaris dels serveis que depenen del turisme ho fan molt difícil.

L’Escolar en el pròxim campionat es trobarà, d'una banda a equips com el Vilafranca, Porto Cristo, Montuïri i Margaritense, conjunts que en altres moments han competit en tercera divisió i la seva il·lusió com la del mateix Escolar és pujar categories. També hi ha altres conjunts que es preparen per ascendir reforçant les seves plantilles.

És més fàcil baixar que pujar, el pujar de categoria és difícil, esperem que Jeroni sàpiga aprofitar tots els efectius de què disposa, els i que la feina que estan fent el club es vegi recompensada al final de temporada, amb l'objectiu de l'ascens .

Una de les coses que més ens agrada és que la plantilla és tota del poble, d'aquesta manera s'aprofita la feina ben feta en les categories del futbol base. Si venen jugadors de fora treuen oportunitats als futbolistes esportistes locals.

best