Santi Espritisanto va participar al Campionat d'Europa màster, celebrat a Glasgow



 

Santi, judoka del Club Renshinkan, ha estat notícia aquests dies per haver participat en l'europeu de judo categoria M3-73 kg (de 40 a 44 anys). Amb un quadre eliminatori de 31 participants va vencer la seva primera ronda al representant francès, en segona és sorprès per un shime waza contra l'austríac, i no té opció de repesca.

Cal felicitar també als altres judokes mallorquins participants en aquest europeu, Udoka Sunday i Paloma Pizà, per les seves medalles de plata i bronze respectivament.

Finalitzat el campionat, Santi va tenir  l'honor d'assistir al * camp d'entrenament * dirigit per un dels judokes de més prestigi a nivell mundial, el britànic Neil Adams, plata en els jocs olímpics de Moscou 1980 i Los Angeles 1984, Or en el mundial de Maastricht al 81, plata a Moscou en el 83, bronze a Paris 79 i Seül 85, a més entre els anys 1977 i 1985 aconsegueix 5 medalles d'or i 3 bronze en els campionats d'Europa. Adams a través d'un vídeo va tenir la delicadesa de mostrar i dedicar al Club Renshinkan seu famós juji gatame que el va convertir en campió del món a Maastricht contra el japonès Jiro Kase.