inici

Cap Vermell

"Fideuà" solidària per a totes les plantilles de l'Escolar. Avui a les 19h

Han confirmat l'assistència els veterans de l'Escolar i de l'ArtàAvui a les 19 hores al Poliesportiu Es Figueral  els experts cuiners Tòfol Irles i Jaume Gelabert (Corem) com en anteriors ocasions s'han posat en contacte amb la directiva del club perquè els al·lots de tots els equips es concentrin en una trobada al mig de les vacances nadalenques.

Els veterans del Arta que apareixen a la foto al costat dels de l'Escolar han promès la seva assistència per recordar tots junts el començament en les seves respectives localitats d'una època futbolística que van viure enfrontant-se en força ocasions, van entaular una amistat esportiva amistat que encara perdura.Foto de l'Artà Drets: Pere Moll (piter Sop), Tomeu Garau (Bollo de Capdepera), Pere Cabot, Biel Ginard (Conie Velle), Miquel Jaume (Pistola), Juan Bauza (Sissa), Juan Terrasa.
Acotats. Andreu Garau (des Sindicat), Guillermo Artigas, (Sauri), Tomeu Amorós (des Forn), Tòfol Santandreu (Garrova), Biel Flaquer (de S'ort) Xisco Rectoret (massatgista).Foto Escolar Drets - Juan Garau (Reco), Pere Alzina (Blay), Jaume Garau (Papayo d'Arta), Colau Nadal (des Forn), Juan Terrassa (Ruiz), Sebastià Sureda (Cruia).
 Acotats. Antonio Muñoz (Chorbo), Juan Sancho (Caracu), Pere Llabata, Agustín Muñoz, Andreu Recio.


BEST

Foto del mes

CAP VERMELL INFORMA

Cap Vermell és membre 
fundador de l'Associació de 
Premsa Forana de Mallorca


Amb els nostres mitjans:Tercer sector:
“L’acció social en marxa”

 
DISTRIBUCIONS LLEVANT

CASHtelèfons 971565006/971818945

horari de 9-13  j de  15-18

Dissabtes de 9-13

 


 

Horaris C E Escolar