Cati Ferriol i Pep Francisco Pérez consoliden el lideratge en les seves categories

Diumenge 8 d’octubre va tenir lloc, la que pot ser darrera cursa de marxa nòrdica de la Copa Balear a Alaró: la cursa de marxa nòrdica “Castell d’Alaró”. Enguany és la segona edició d’aquesta cursa que, sortint de la plaça d’Alaró, puja pel camí del castell d’Alaró fins Es Verger i després torna. Així la meitat d’itinerari és de pujada i l’altra meitat de baixada gairebé contínua.

Amb una molt bona organització (per part de Sa Milana), ben indicada i prou voluntaris , va ser un plaer fer els prop de 12 quilòmetres de distància. Un bon dia per marxar, amb un itinerari espectacular.

Un altre pic s’ha de parlar de la victòria absoluta de Marc Rigo ( va fer un temps de 1:20:58) i d na Cati Ferriol  (1:29:09). Enguany tots dos han fet molt bona temporada. Enhorabona.

Pel que fa als corredors de Myotragus Capdepera dir que, en aquesta prova, s’ha consolidat la primera posició com a club (206 punts), per davant del NW Llevant (181 punts) i Sa Milana (131 punts).

A nivell individual, els resultats per categories del corredors del club gabellí són prou bons (de fet gairebé tots feren pòdium).