inici

Cap Vermell

Torneig de golf de Sant Bartomeu 2017

Enrique Tintoré guanya el primer torneig de golf de Sant Bartomeu


 

El golf de Canyamel va acollir a finals d’agost el primer torneig de golf de les festes de Sant Bartomeu, amb una participació nombrosa de golfistes illencs i turistes, un total de 67 participants.

L’organització va anar a càrrec de l’empresari gabellí Miquel Riera amb la col·laboració de l’Ajuntament de Capdepera i del Canyamel Golf.

El torneig va començar a les 9h del matí i va acabar passades les dues del migdia. La modalitat era Stableford, en la qual cada forat puntua en relació al par: 1 punt per el bogey, dos per el par, tres per el birdie, quatre per l’eagle. Quan no es pot acabar el forat amb els cops que serveixen per puntuar, es recull la bolla. Guanya qui suma més punts.

Es varen entregar premis a dues categories diferents així com el premi a la bolla més propera en el forat nº5 i el premi al driver més llarg en el forat nº7. Els guanyadors varen ser: categoria 1 handicap 0-14, Enrique Tintore amb 41 punts; Alejandro March amb 40 punts i en tercer lloc Jaime Llinas amb 38. En la categoria 2 handicap 14-36, Lucas Lega amb 39 punts, Jose Carlos González amb 35 i Kadad Allaoui amb 35.

Dins aquest primer torneig de golf va tenir lloc una classe d’iniciació per a nins i nines. Els interessats es varen desplaçar fins al golf de Canyamel on un entrenador els va ensenyar el material, el camp i els moviments bàsics d’aquest esport.

La festa va acabar amb un dinar al restaurant del golf i amb el lliurement dels trofeus als guanyadors.

A l’acte d’entrega dels premis i va assistir el batle de Capdepera, Rafel Fernández, el regidor d’Esports, Pere Terrassa, l’organitzador de l’acte, Miquel Riera, i el director del Canyamel Golf, Bruno Felixberger. Foto del mes

CAP VERMELL INFORMA

Cap Vermell és membre 
fundador de l'Associació de 
Premsa Forana de Mallorca


Amb els nostres mitjans:


Tercer sector:
“L’acció social en marxa”

 
DISTRIBUCIONS LLEVANT

CASHtelèfons 971565006/971818945

horari de 9-13  j de  15-18

Dissabtes de 9-13

 


 


Horaris C E Escolar