inici

Cap Vermell

Estada de l'equip organitzatiu del Judo Renshinkan


Si hi ha un equip que marca les diferències aquest és el Renshinkan i són moltes les activitats que organitza al llarg de l'any. Ara, al començament de l'estiu, ja estan en marxa els esdeveniments propis d'aquesta època, sense anar més lluny en 15 dies ja han inaugurat l'estiu amb un sopar al carrer, el festival de Porto Cristo i aquesta setmana l'estada del comitè organitzatiu. 

Aquest és un equip de voluntaris que de manera desinteressada sempre estan disposats a ajudar en tot el necessari, sobretot a l'hora de programar una demostració, un festival o una macro competició amb més de 250 participants, com ens tenen acostumats.

Aquestes persones són imprescindibles perquè les associacions o clubs es destaquin, sense elles és totalment impossible fer res. Així, el passat cap de setmana es van reunir gairebé tots per fer una trobada en què la nota predominant van ser les excursions a les platges verges de la nostra comarca, piscina, judo, sopars i un llarg etc. d'activitats que va fer que aquest fos un esdeveniment inoblidable.

 

Foto del mes

CAP VERMELL INFORMA

Cap Vermell és membre 
fundador de l'Associació de 
Premsa Forana de Mallorca


Amb els nostres mitjans:


Tercer sector:
“L’acció social en marxa”

 
DISTRIBUCIONS LLEVANT

CASHtelèfons 971565006/971818945

horari de 9-13  j de  15-18

Dissabtes de 9-13

 


 


Horaris C E Escolar