ESCOLAR 1 - S'Horta 2. El comité de competició pot sancionar el club pel comportament del públic.


López, Lucas, Abdou, Enric, Luis (46' Gregor), Alex, Serapio, Fajardo (46' Faba), Javi, Crespo (57' Sogorb) i Pablo (62' Iván)

Gols: 0-1 Mas min.20, 1-1 Alex min.41 i 1-2 Roig min.64.

Un ja se queda sense paraules quan veu es desastres que ens fan es àrbits. Al partit de dijous hi tornar haver influència directe de s'arbitratge al resultat final. Penal clar no xiulat a favor de l'equip local i a sa següent jugada penal inventat per l'equip rival. I al 1-2, mans clares d'un jugador de S'Horta. 

No va merèixer perdre l'Escolar en el partir disputat dijous, avançat a la jornada del cap de setmana pels carnavals. Però ja són massa partits on es repeteix la mateixa història, també es carrega contra els àrbitres, i la situació comença a ser greu. Tot i el bon ambient creat per Biel Torres des que agafà les regnes de l'equip, és un clam la falta de compromís d'un sector de la plantilla que no assisteix a molts d'entrenaments. Segons sembla, la directiva està esgotada i seria convenient una nova junta a l'estiu.

Acabat es partit, el públic assistent perd els nirvis i ara veurem que decideix competició. 

Evidentment queda molt i no dubtam que els jugadors i el tècnic faran el impossible per mantenir l'Escolar a primera regional, pero també es evident que hauran de lluitar no només contra els rivals. 

Veient la classificació, pot semblar que, encadenant dues victòries seguides, es situaria en la zona mitja de la classificació, però sols ha guanyat 7 partits en tota la temporada.
 


Dissabte ens enfontam al Son Sardina que ve de guanyar 0-1 al Bunyola i que està a la zona tranquila de sa classificació.

De totes maneres desitjam i animam l'equip a lluitar cada pilota i cada partit. Ànims!


Resum cap de setmana:

Regional 1-S'Horta 2
Juvenil 2-Son Sardina 0
Bunyola 3-Infantil 3
At. Manacor 4-Aleví A 4
Aleví B 1-Arenal C 9
Sp.Rtvº.Ciutat de Palma B 1-Benjamí B 4