San Jordi A 8  -ESCOLAR 2

David, Alejandro, Abdou, Cristo, Iván (60' Lucas), Alex, Serapio, Javi (60' Fajardo), Aso (43' Granados), Pablo i Gregor (46' Sogorb).

Gols: 0-1 Alex min.7, 1-1 Busquets min.18, 2-1 Palmer min.19, 3-1 Alba min.31, 4-1 Palmer min.42, 5-1 Busquets min.48, 6-1 Comas min.77, 7-1 Pujol min.78, 7-2 Sogorb min.83, 8-2 Comas min.85.

Si ja de per si era difícil la visita al segon classificat, pitjor es posava quan el primer equip es va presentar diumenge sense porter, amb dos juvenils i un jugador lesionat.
El 0-1 marcat al minut 7 per part d'Alex va ser un miratge. Al minut 18 va començar el malson pel primer equip. Dos gols en dos minuts, i dos mes abans d'acabar la primera part, varen deixar el marcador amb un clar 4-1 a favor dels locals.
La segona part va comenár amb l'idea d'escurçar aviat distàncies, pero res mes lluny de la realitat, als 3 minuts de la reanudació el San Jordi va marcar el cinquè i a partir d'aqui fins al marcador final de 8-2.
Si bé com ja diguerem anteriorment, aquest partit i el de la setmana pasada, no eren de la nostra lliga, si és cert que es nota un cert desànim al grup.
Diumenge tornam a tenir un partit amb un rival directe, el S'Horta, que amb 29 punts ocupa la quinzena posició.

Queda una setmana de molta feina i intentar davant del nostre públic tornar a sumar punts, cada vegada més necessaris per sortir de la zona calenta de la classificació.

San Jordi 0-Juvenil 1

Sortida complicada dels gabellins que es van trobar un rival molt ben posicionat al camp i amb les idees ben clares. Tot i aixo, l'Escolar va dominar i va tenir la pilota durant gran part del partit, fins que va quedar amb 10 jugadors A partir d'aquí els de Sant Jordi van empenyer per fer l'empat, que casi arriba, sino arriba a ser per un gran Damian, que a la linea tregué una pilota que ja entrava. Ara venen partits complicats i sumam baixes com la de Xavi Granados per sanció i Jaume Torres per lesió.