Imatge d'arxiu.

MINI MASCULÍ
C.B. CAPDEPERA 30 – 0 SON SERVERA

Molt fàcil aquest partit disputat pels minis, ja que davant ells tenien un equip molt fluixet i en només dos períodes de temps ja varen fer els 30 punts que tancaven el marcador.

PREMINI MASCULÍ
C.B. CAPDEPERA – DIJOUS BÓ

Bon partit disputat per els dos equips amb parcials molt igualats. El marcador anava alternant contínuament i ambdós equips anaren guanyant per estones.

CADET MASCULÍ
CALVIÀ 80 – 60 C.B. CAPDEPERA

Un mal començament va condemnar al conjunt gabellí a una nova derrota. Els locals al primer quart de partit ja aconseguiren un avantatge de 20 punts.
Els gabellins varen lluitar fins reduir aquesta diferència a només 11 punts al tercer quart, però una major remuntada ja no va ser possible.
Parcials: 27-5, 14-13, 20-21, 19-21.

JÚNIOR FEMENÍ
MONTUÏRI 77 – 47 C.B. CAPDEPERA

Derrota de les júnior davant un rival dur, que va imposar un ritme frenètic des del mateix començament. tant en defensa com en atac. sense deixar cap opció a les nostres jugadores. Malgrat tot les gabellines varen demostrar una molt bona actitud sense deixar de lluitar fins al final.
Parcials: 19-6, 23-16, 18-14, 17-11.

SENIOR MASCULÍ
C.B. CAPDEPERA 49 – 73 SON SERVERA

Bon partit dels sèniors davant un dels aspirants a aconseguir la lliga. Començament amb avantatge pels visitants, però els gabellins van reaccionar i jugant de tú a tú arribaren al descans amb un ajustat 29-28. Un cop reprès el partit, el ritme que imposà el Son Servera, va passar factura als nostres jugadors que es trobaren incapaços de reaccionar.
Parcials: 16-17, 13-11, 10-24, 10-21.