El gabellí  Jaume Moll Pons segueix com a preparador físic del RCD Mallorca



Amb Fernando Vázquez nou entrenador del Mallorca, Jaume Moll continua amb el seu treball en la preparació física del Mallorca.



Albert Ferrer va començar la temporada 2015-2016 dirigint al Mallorca al costat del seu equip de col·laboradors va ser destituït del seu càrrec després d'haver disputat 15 jornades amb 3 victòries, 6 empats i 6 derrotes.

 Pepe Gálvez, el segon entrenador del Mallorca aquesta temporada després de 6 partits disputats amb 1 victòria, 2 empats i 3 derrotes va ser cessat i reemplaçat pel veterà entrenador Fernando Vázquez.



Jaume Moll amb l'entrada de Pepe Gálvez a la banqueta va ser contractat per a la preparació física del Mallorca ja que l'anterior preparador va ser acomiadat al costat d'Albert Ferrer. Al costat de Pepe Gálvez van seure a la banqueta, Alfonso Pérez (segon entrenador) Miralles (ajudant) Mike Garro (entrenador de porters) i Jaume Moll (preparador físic)



Ara amb Fernando Vázquez nou entrenador, de moment Jaume al costat de Mike Garro són els dos únics de l'anterior equip tècnic que continuen sota la disciplina del conjunt vermellenc.



Desitgem sort al gabellí Jaume Moll perquè continuï amb la seva progressió professional.

Best.