Partit amistós: Escolar, 2 - Felanitx (Preferent), 3


(foto arxiu)

Partit amistós d'entrenament el disputat el dissabte dia 8 en Es Figueral entre dos equips que van posant a prova les seves plantilles a fi que a l'hora de començar el campionat no hi hagi dubtes sobre la capacitat de cada jugador.

En aquests partits el resultat no és el més important, serveixen perquè els entrenadors vagin coneixent el caràcter, les qualitats i els defectes dels seus jugadors i saber com tractar-los durant el campionat.

El partit va tenir moments de duresa, fins al punt que no semblava un entrenament, sinó més aviat que es disputaven els punts, però l'àrbitre Sebastià Pascual la va saber tallar.

El Felanitx d'aquesta temporada és un equip fet a base de talonari i veterans a les seves files, com Nico, l'autor dels tres gols. Aquest jugador ha pertangut a equips de la Península, de Segona B. L'Escolar, amb un conjunt jove, amb ganes i una molt bona actitud, contrarestà el Felanitx, especialment a la primera meitat. Amb millor joc, va ser l'amo del rectangle, creant més ocasions de marcar que el rival, però els cinc gols vindrien en el segon període de l'encontre, i sempre s'avançà vegada l'equip visitant. Els dos de l'Escolar arribaren, el primer, a l'acabament d'una jugada d'Aso, en què Bernat, amb l'esquerra, marcà de rosca; el segon va ser obra d'Enric en controlar una pilota d'esquena a la porteria i xutar de mitja volta.

L'alineació de l'Escolar durant la primera part va ser: Sureda, Serapio, Martí, Morales, Tomeu, David, Maya, Crespo, Javi, Enrico i Faba.

Durant el segon temps hi hagué canvis de posició de posició i es produí l'entrada de la resta de jugadors: López, Cascales, Sogorp, Aso, Bernat, Pillo i el juvenil Luis Maya.

L'Escolar continua amb els partits programats de pretemporada, que en total seran set, per començar la lliga el 30 d'aquest mes.

Best