Després de la bona acollida obtinguda l'any passat, amb representacions a Sant Llorenç, Son Carrió, Son Servera, Porto Cristo, Artà i Sencelles, l'obra de teatre  UN VESPRE PER MORIR-SE DE RIURE torna de gira aquest any i per començar ho fa al teatre municipal de Capdepera.  Serà aquest dissabte, 28 d'octubre, a les 20 hores i estam encantats de tornar estar amb tots vosaltres.

Recordeu que UN VESPRE PER MORIR-SE DE RIURE és tota una experiència formada per tres obres de micro-tetatre (d’uns 15-20 minuts de duració cada peça) que en conjunt formen part d’una obra major i interrelacionada que parlen i reflexionen, sense perdre mai la rialla i l’humor, d’una cosa tan ineludible per l’ésser humà com és la mort. 

Cendres, protagonitzada per Iván Martín i Marc Bibiloni, ironitza sobre els rituals funeraris i les promeses que es fan abans de donar el darrer adéu.

Arreveure, interpretada per Cecília Genovart i Jesús Crespí, mostra com en arribar el moment tots intentam defugir de la mort usant totes les tretes possibles.

Al cel el vegem, monòleg a cura de Nofre Jaume “Neula”, analitza humorísticament el comportament social de la gent als funerals.

Les tres obres estan escrites  i dirigides per Pau Quina Jaume. 

En resum, una visió global de la mort sota un nou prisma, el del sarcasme i la ironia, per celebrar de manera diferent la propera Nit de les Ànimes. 

 Penseu a reservar la vostra entrada al teatre!

Anticipada: 7 euros

A taquilla: 10 euros


Pau Quina Jaume