Definitivament la reunió s'ha convocat per dimecres, 14 d'abril, a la Delegació del Govern a les Illes Balears






La resposta de batlia a la convocatòria de Delegació del Govern 





La Delegada del Govern, Aina Calvo, ha reaccionat a les declaracions fetes pel batle de Capdepera, Rafel Fernández, a la roda de premsa de dia 8  de març.  A la seva carta convoca una reunió dia 12 d’abril  a la seu de la Delegació del Govern per tractar la polèmica sorgida per l’agressió a dos policies locals de Capdepera i l’actuació de la Guàrdia Civil. La Delegada justifica la reunió pel fet que el batle de Capdepera no hagi convocat la Junta Local de Seguretat (com va dir que faria a la roda de premsa).

 El batle de Capdepera va contestar que no “els serà possible assistir a l’esmentada convocatòria express”,  ja que el mateix dia s’inicia un procés d’oposicions amb el cap de policia com a president del tribunal i demana que se convoquin en qualsevol altre dia de la setmana vinent.

A més, en Rafel Fernández,  fa un aclariment en referencia als fets que s’han d’analitzar a la reunió, que “no  són ni molt manco els de dia 2 d’abril sinó sobretot les actuacions de la Guàrdia Civil des del dia 2 d’abril fins dia d’avui”.

La nova convocatòria serà el dimecres dia 14 d’abril a la Delegació del Govern a Palma.