inici

Cap Vermell

3 nous cintos negres pel Judo Reshinkan 

Una vegada més el tatami del RSK va estar de festa; familiars, acompanyants i alumnes no van voler perdre's la major i més emocionant cerimònia que pot tenir un judoka; el lliurament de dans.

Van ser 3 en aquesta ocasió els nous guardonats, Manuel Peña Amodeo aconsegueix el 4t donen, Cesar Cano Trava, el segon, i Josep Sureda Barcelo, s'alça amb el primer.
Dirigits per Pep Mascaró van entrenar a fons perquè els exàmens van sortir genials en totes les execucions dels treballs, tant de judo peu, judo sòl, com en les katas.

Felicitar als seus respectius ukes (qui rep la tècnica) Lluís Llull Parera, Juanan Martínez i Miquel Cabrer.

Finalitzat l'acte tots junts ho van celebrar en un conegut restaurant de la zona.
EL JUDO Renshinkan ES LLUEIX A LES FESTES DE SANT ROC DE CALA RAJADA

La cèntrica plaça dels Pins del conegut municipi gabellí va ser l'escenari d'aquest festival ja típic en les festes de Sant Roc. Els 62 judokes que van prendre part les edats oscil·laven entre els 3 i els 60 anys van estar fenomenals. Judo petitó, de competició, tant de nens, adolescents com d'adults i les katas mostrades, van delectar als presents i van ser molt aplaudides

 La presentació i obertura va ser a càrrec de la Sñª Carmen Corraliza, Regidora de les Festes i també per Sr Pere Terrasa, Regidor dels Esports, que a més finalitzat l'acte va fer el lliurament  dels respectius premis a tots els participants. 

Foto del mes

Totes les revistes de
Cap  Vermell de 1980 a 1996CAP VERMELL INFORMA

Cap Vermell és membre 
fundador de l'Associació de 
Premsa Forana de Mallorca


Amb els nostres mitjans: 
DISTRIBUCIONS LLEVANT

CASHtelèfons 971565006/971818945

horari de 9-13  j de  15-18

Dissabtes de 9-13

 


 

Horaris C E Escolar