El PREMI CAP VERMELL és un guardó destinat a reconèixer  “la tasca d’aquelles persones o col·lectius del poble que contribueixen a fer de la nostra una societat millor i obren espais per a la convivència i ens fan la vida una mica més agradable”
ARA TOCA VOTAR!
Després de les propostes rebudes, l'Associació Cultural "Cap Vermell" sometrà a votació entre els seus lectors
, fins dia 15 de gener de 2014, les candidatures següents:

· Grups de bot de Capdepera: “Aires Gabellins” i
                “Castell de Capdepera”
· Associació Amics de l'Escola de Música
· Comissió dels Reis
Enviau les vostres votacions al nostre correu: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.


   Per a nosaltres, tots i cadascun dels candidats són mereixedors del premi, i el mateix fet que vosaltres ens els hagueu proposat ja significa un reconeixement a la seva tasca. A continuació destacam alguns mèrits pels quals han estat proposats:


  Grups “Aires Gabellins” i “Castell de Capdepera” 

         Recollint el millor de la tradició del folklore de Mallorca i, a més, fent una lloable tasca de recerca i recuperació dels elements més significatius de la música del nostre poble, els dos grups locals de ball de bot han fet una aportació important per a salvaguardar el nostre patrimoni cultural. El fet que, a més, ambdues agrupacions es preocupin per oferir als més joves la possibilitat de conèixer i assumir com a propi aquest meravellós llegat de la música i el ball de Mallorca justifica la seva inclusió com a candidats al Premi Cap Vermell.



 Associació Amics de l'Escola de Música

        Els retalls també han arribat a l'Escola de música. Aquesta associació s’ha acreditat com una de les més dinàmiques i emprenedores del nostre municipi. La seva empenta els ha duit a organitzar nombrosos concerts dels alumnes i recaptar una bona quantitat de doblers amb els que dotar de beques als alumnes i instruments a l'escola.

 


 
Comissió dels Reis

Cada any, pel gener, succeeix un petit miracle: arriben els Reis, i aquests es passegen de casa en casa per a repartir no solament juguetes als infants del poble, sinó, i més important, gavadals d’il·lusió i muntanyes de fantasia. Preparar la cavalcada, fabricar les carrosses, recollir els paquets, organitzar el repartiment i dur-ho tot a terme és una tasca extenuant. Certament, el resultat de tot plegat no neix per generació espontània, sinó de la feina d’un grup de gent decidit a dur la felicitat a tot el poble.