4 medalles d’or i 2 de plata per a Capdepera 


 

Dissabte passat (15 de juny de 2024) va tenir lloc a les pistes de Magaluf el Campionat de Balears de categoria absoluta.

Vuit atletes del club es van classificar per a aquest campionat que requereix unes marques mínimes per poder participar-hi.

El matí va començar amb la gran proesa de Paula Lorenzo als 400mv, no es presentava com a favorita en aquest campionat, però córrer en el seu millor registre no només li va donar l'or, també el cronòmetre li va proporcionar un nou rècord de les Illes Balears de la categoria s .18 a més de la mínima per al campionat d'Espanya s.18. Paula a més va ser cinquena als 100m tanques.


Paula Lorenzo a  400 metres tanques

Inés Lorenzo va sorprendre a la final del 200, venia amb la 3a millor marca de les participants, però la "no sort" del carrer 8 li va fer córrer ràpid des del principi ja que no tenia referència i així va sortir primera i arribà primera, les favorites que anaven pels carrers centrals ni la van veure. A més Inés va aconseguir la medalla de plata als 100 m tanques.


Inés i Paula Lorenzo a 100 metres tanques

La tercera medalla d'or per al club va ser per a Maria Servera en salt d'alçada, on aquesta vegada no va aconseguir marca personal, però sí que es consolida com una de les millors de la seva categoria.


Maria Servera en salt d'alçada

El quartet del relleu 4x100 masculí format per Joan Alvarez-Osorio, Aitor Bengüechea, Sixto Jiménez i Francesc Alzina van quedar en una molt bona 5a plaça.
 
Equip de relleu 4x100 masculí

A més van córrer Salvador Brunet als 3.000 m. obstacles, Aitor Bengüechea en triple salt, Francesc Alzina als 100 i 200 m. i Sixto Jiménez als 100 m. llisos on va aconseguir la seva millor marca personal.


Sixto Jiménez a 100 metres llisos

 Martí Cerdà, que ara competeix pel club Cornellà (Catalunya) va guanyar l'or en salt d'alçada, a més de la plata amb triple salt.

 Martí Cerdà a salt d'alçada


Els pòdiums:










Claudia Troppa

Fotos: Daniel Espada