L'Ajuntament de Capdepera ha informat que s'han iniciat les labors per dur a terme una fase de la reformacirculatòria a Cala Rajada.

El carrer Sant Andreu des de carrer Castellet a Bastió, carrer Floreal des de Sa Gravera cap a l'escola i carrer Hernan Cortés des de Méndez Núñez a Floreal seran d'un sol sentit.

D'aquesta manera es millorarà la circulació de vehicles i s'incrementaran les places d'aparcament a la zona.

La reforma circulatòria es realitzarà progressivament:

DIVENDRES 27 DE SETEMBRE a les 09.00 h (després de les entrades escolars) es realitzarà el canvi circulatori del carrer Sant Andreu des de carrer Castellet cap a Bastió.

PROPERA SETMANA es realitzarà el canvi circulatori del carrer Floreal des de Sa Gravera cap a l'escola.

PROPERA SETMANA es realitzarà el canvi circulatori del carrer Hernán Cortés des d'Isaac Peral a Floreal.

D'aquesta manera es millorarà la circulació de vehicles i s'incrementaran les places d'aparcament a la zona.



Aprofitem aquesta informació per comentar que l'empresa Melchor Mascaró, esta adobant les voreres de la zona propera al carrer Monges, després d'haver actuat a altres indrets del municipi (recordem l'actuació a la zona de l'església d'El Carme, i Sa Font de sa Cala i Cala Mesquida).



I també comentar que després varis anys s’han canviat les fioles rompudes del passeig de Cala Gat, arrancades per un temporal. En el seu moment criticàvem que s’adobés tot d’una (la majoria de peces estaven intactes apilades a la vorera) i ara s’han hagut de canviar pràcticament totes. Una manca d’eficàcia que ens costarà doblers als ciutadans, ara costarà més car reposar les peces que si s’hagués fet tot d’una, a part de la mala imatge oferta durant tant de temps.







Més informació 
http://www.capvermell.org/index.php/actualitat/un-peu-per-aquesta-foto/34379-aquest-maleit-manteniment-2024-5-les-fioles-del-passeig-de-cala-gat-encara