La presentació del Diagnòstic enceta les sessions
                   de participació ciutadana de l’Agenda Local 21




Després de les reunions del mes de juny de l’Agenda local 21 a Capdepera per decidir els punts forts i dèbils del municipi s’ha dut a terme el Diagnòstic de sostenibilitat i ara la següent passa és elaborar un nou pla d’acció mare, és a dir, proposar actuacions per solucionar els puts dèbils identificats.

 

Per a realitzar aquest exercici, i tenint en compte l’element de participació ciutadana que té l’Agenda Local 21, el departament de Medi Ambient de l’Ajuntament de Capdepera ha organitzat una sèrie de reunions on entre tots, s’elaborarà el pla d’acció.

 

Ahir va tenir lloc la primera reunió en la qual es va recordar què és i per què serveix l’Agenda Local 21 i també va es van presentar els resultats extrets de les 133 enquestes realitzades i dels grups de treballs que es van formar a les reunions anteriors.

 

Són molts els punts febles detectats al municipi de temes tant diversos com l’energia, l’aigua, la participació ciutadana, la mobilitat, l’educació... Alguns dels punts dèbils sorgits són: la qualitat de l’aigua, l’elevat renou al centre de Cala Rajada, un elevat consum energètic o la brutor en el espais verds.

 

El proper dilluns, dia 8 de novembre, hi ha la segona sessió de participació on es proposaran accions de participació ciutadana, aire, aigua, residus i energia.

 

Si voleu més informació, només us heu de posar en contacte amb el departament de Medi Ambient de l’Ajuntament de Capdepera (971563052).



 

Calendari:

-          Dilluns dia 8 de novembre a les 19:30h: Sessió de participació de l'Agenda Local 21 (Comissió de treball). Participa i digues la teva per millorar el municipi. Es proposaran accions de: participació ciutadana, aigua, aire, residus i energia. Lloc: sala polivalent del teatre municipal.

 

-           Dimecres dia 10 de novembre a les 19:30h: Sessió de participació de l'Agenda Local 21 (Comissió de treball). Participa i digues la teva per millorar el municipi. Es proposaran accions de: espais naturals, litoral, urbanisme i mobilitat. Lloc: sala polivalent del teatre municipal.

 

 -         Dimarts dia 16 de novembre a les 19:30h: Sessió de participació de l'Agenda Local 21 (Comissió de treball). Participa i digues la teva per millorar el municipi. Es proposaran accions de: economia, turisme, demografia i immigració. Lloc: sala polivalent del teatre municipal.

 

-          Dimecres dia 17 de novembre a les 19:30h: Sessió de participació de l'Agenda Local 21 (Comissió de treball). Participa i digues la teva per millorar el municipi. Es proposaran accions de: sanitat, serveis socials, educatius, esportius i culturals. Lloc: sala polivalent del teatre municipal.

 

-          Dimecres dia 24 de novembre a les 19:30h: Sessió de participació de l'Agenda Local 21 (Fòrum ciutadà). Participa i digues la teva per millorar el municipi. Priorització de les accions proposades pel nou pla d’acció. Lloc: sala polivalent del teatre municipal.