En el marc de l'Agenda Local 21, es vol reactivar
el fòrum de participació ciutadana

------------------

Dia 28 de maig, a les 20 hores,
reunió a la Sala Multiusos del Teatre.

Image

    La regidoria de Medi Ambient de Capdepera té la intenció de recuperar la dinàmica participativa de l’Agenda Local 21. Dia 8 d’agost de 2001, l’Ajuntament de Capdepera s’adherí a la Carta d’Aalborg i començà a treballar en el diagnòstic del municipi com a fase prèvia a l’elaboració del pla d’acció que s’aprovà pel maig de 2003. Aquest pla s’ha de desenvolupar, en accions concretes, en etapes de 2 anys. El darrer pla d’actuació corresponia al 2006-07, i es varen prioritzar les actuacions, sense participació ciutadana, seleccionades del pla d’acció inicial.
    Ara, la regidora de Medi Ambient, Maria Orts, pretén  promoure aquesta participació i seleccionar les prioritats per a preparar noves accions per al bienni 2008-09, mitjançant  la recuperació del foro ciutadà. Per això s’han iniciat els contactes amb les diverses associacions del municipi i es farà una convocatòria general en la qual es revisarà el grau de compliment de les accions programades, s’analitzaran els indicadors ambientals (consum d’aigua i d’energia, noves infraestructures...) i es revisarà el pla d’acció inicial.
   La reunió del foro està prevista per a dia 28 de maig, a les 20 hores, a la Sala Multiusos de Capdepera. Prèviament se celebrarà una jornada de formació dels regidors, dia 7 de maig.

Image