L’ajuntament de Capdepera i la Conselleria de Medi Ambient entreguen els premis del  II Concurs de Cartells Estima el bosc: Evita els incendis.
Image

   El passat dimecres, dia 2, el Departament de Medi Ambient de l’Ajuntament de Capdepera i el Departament de Serveis Forestals de la Conselleria de Medi Ambient triaren, juntament amb el professorat de cada centre, els tres finalistes del concurs de Cartells dels dos col·legis públics i de l’IES de Capdepera.

Image


   Els cursos de 5è i 6è dels CP S’Auba i S’alzinar han participat al II concurs de cartells sobre el bosc. De tots els dibuixos presentats dimecres passat es triaren tres finalistes de cada col·legi els quals participaran a la gran final (dimarts 8 d’abril), on es triarà un dibuix entre tots els col·legis de Capdepera, Son Servera i Artà per a que la Conselleria el publiqui com el cartell d’aquest any en contra del incendis forestals.

Image


   Els finalistes de cada col·legi van rebre de la regidora de Medi Ambient, Maria Orts i de la representant de la Conselleria, Antònia Llabrés, un petit regal amb material divulgatiu de la conselleria i de dibuix.

Image


   Els cartells dels tres finalistes de l’IES s’emplearan per part del departament de Medi Ambient per publicar els cartells d’aquest any de les seves campanyes.
Des de la regidoria aprofitam l’ocasió per agrair la participació a tots els alumnes i al professorat per la seva gran col·laboració. Ah! I recordau: Estima el bosc: Evita els incendis forestals!

 Diumenge, 6 d’abril de 2008

Maria Orts
Regidora de Medi Ambient