És aquesta una segona volta de l’enquesta de l’altra dia i és manté el resultat, un 82,9% pensen que el 2012 no serà l’any de sortida de la crisi. Estan fets a l’idea que la cosa va per llarg, que és el pensament políticament correcte d’ara mateix, avalat per les preclares ments que surten a les televisions.

Això no és seriós, que un 6,8% opini que els financers ens regalaran el torró del proper Nadal, fa pensar que n’hi ha que es prenen aquesta Revista Virtual a la lleugera, i no, es tracta d’una publicació seriosa, si més no, la més circunspecte de Capdepera i millor que aneu a fer les gracietes a les enquestes de El Pais o de El Mundo. Realment hem de pensar que hi ha 10 marianistes convençuts que fa miracles? Te sentit pensar que n’hi hagi que ho pensin? Viven entre nosaltres marcians? Te significat pensar que n’hi ha que pensen que altres creuen en els miracles marianistes? Preguntes per una propera enquesta.

 

Un 10,3% no ho sap, no s’acaba de decidir, dubta, no sap que pensar. L’hi agradaria que la crisi fos curta; però els sembla que anirà per llarg. No saben que fer, que dir, no saben, no contesten. Se’n foten?

 

A continuació, l'enquesta:

Creus que el 2012 serà l'any de sortida de la crisi?
No
122 82.4%
No ho sé
15 10.1%
11 7.4%

Nombre de votants :  148
Primer vot :  dilluns, 2 de gener de 2012 21:55
Darrer vot :  dissabte, 14 de gener de 2012 00:09