A càrrec dels fotògrafs LENA LAABS, DIEGO BLANCO i un equip d'estilistes,

maquilladors i perruquers.


El modelDay és un projecte que han posat en marxa Diego Blanco i Lena Laabs.

Primer va ser el mes de maig a Sa Gruta Nova (prop de Portocristo) i després n'han organitzat 2 més, un al Fussio Lounge a Portocristo i un altre al Pasta Pasta de l'Agulla.

El següent està planejat pel 25 de setembre a Betlem, Restaurant Casablanca
(encara queden places;-).I el 23 d'octubre el primer Mini modelday, areçat a infants fins a 12 anys (probablement es celebri en un agroturisme a cala Millor).Consisteix en què un equip de professionals s'encarrega de produir una sessió de fotos per les dones inscrites.


Estilisme, maquillatge i perruqueria per a després aconseguir unes fotos estupendes, que les participants es porten a casa el mateix dia en un CD, gràcies als editors que es dediquen a preparar les imatges in situ.
Es realitzen 2 sessions amb cadascuna: una amb Diego i una altra amb Lena, amb la qual cosa després hi ha 2 tipus de fotos amb 2 estils molt diferents.

En total són 12 o 13 persones treballant en equip perquè tot surti perfecte.

De moment és una experiència molt bona. Les participants fins al moment s'han anat molt contentes i alguna fins i tot ha repetit, i l'equip també!La pàgina de Facebook té ja més de 3000 seguidors ...

Amb les persones participants estan creant una base de dades per càstings.

Link a la pàgina de Facebook: http://www.facebook.com/modelday

Aqui teniu algunes fotos d'aquelles que segurament arribin a ser models professionals


ALBA ROJASÀNGELA ASOMARIBELOLIVIA ROSA
L'equip