Presentació dels vins d'Armero i Adrover a Son Barbassa










Els sopars de maridatge de Son Barbassa continúen oferint  una magnífica oferta gastronòmica combinada amb la presentació de les millors bodegues mallorquines.




El passat dissabte (per dia 19 de març) poguérem gaudir d'exquisit menú elaborat per la cuina de l'hotel rural, per a  la presentació dels vins de la bodega de Felanitx Armero i Adrover. Primerament en Joan Baltasar Bonnin presentà la bodega convidada i donà la benvinguda als assistents, per donar pas a la propietat de la bodega qui comentà diversos aspectes de l'elaboració dels vins i presentà els vins que tastaríem més endavant.
Amb el primer plat,  tempura de llagostins, se presentà el Rosat Armero i Adrover 2010 (fet amb raïm Merlot  i Syrah)  que deixà una molt bona impressió. Per ventura el vi més sorprenent de la nit.


El segon plat presentat va ser rajada amb tàperes, que poguérem degustat amb el Blac Collita de Fruits 2006, fet amb varietats chardonnay i premsal. Aquí la propietat de la bodega ens parlà de la tasca que fan en contacte amb una bodega alemanya.

El tercer plat, llomet amb foie i salsa de boletus, va ser acompanyat de vi negre Tinto Armero i Adrover 2007, elaborat amb les varietats callet (40%), merlot (40%)  i compartit la resta amb cabernet i syrah.

Les postres varen ser servides amb el  vi negre Tinto collita de fruits 2005.

En conjunt una vetllada molt recomanable amb una bona cuina (enhorabona al xef i l'equip de cuina i servei)  i uns vins molt interessants, molt ben escollits. Veritablement va ser un plaer que pretenem repetir.


Aqui podeu consultar les properes cates previstes

http://www.capvermell.org/index.php?option=com_content&view=article&id=7329:sopars-de-maridatge-a-son-barbassa-marc-2011&catid=44:comunicats&Itemid=59