Diumenge, dia 8 obrirà les portes al públic, tot i que la inauguració oficial serà dia 22 de gener de 2020


Tothom que passa per l'antic forn de ca n'Àngel pot observar una activitat inusual. El local s'està acabant d'acondicionar per convertir-se en més que una galeria d'art. serà l'espai GUSTAVO.

Un vell somni de l'artista des que va abandonar el complicat i complexe món dels galeristes. A l'espai GUSTAVO podreu trobar una exposició permanent de les darreres produccions del pintor a més de serigrafies i altres objectes de la seva firma: camisetes, gorres, tasses, imans,...

Obrirà les portes diumenge al matí, dia 8 de desembre, de 10,30h a 13h, com a un homenatge més a la seva difunta esposa Regine, que va néixer i traspasar el dia 8. Per a la inauguració esperarà a dia 22 de gener que també és una data molt siginificativa de la seva vida. 
Ben segur que serà un bon moment per fer-hi una visita i, a més de satisfer la curiositat, aprofitar per enllestir qualque regal d'aquest Nadal.





Des dels més sincers dessitjos de que aquesta nova aventura que Gustavo inicia als 80 anys vagi molt bé i que sia un element dinamitzador de Capdepera, també mostram la nostra admiració per l'artista que és capaç d'inciar nous projectes i d'aquesta envergadura i qualitat a la seva edat.

Queda dit: obert els laborables de 10,30h a 13h i de 17 a 19h. Els dissabtes de 11 a 13h.

Tot un luxe pel municipi de Capdepera!