Ja sabeu allò que la gent viu dels rumors i si no n'hi ha se'n creen. Ara resulta que aquesta secció no atura de rebre fotografies per deixar en evidència els personatges més il·lustres de la societat gabellina. Esper no crear massa conflictes (ja que per un pregó mirau com s'ha posat la secció de comunicats).

Anem-hi!
La foto de la setmana és d'en Pep Gallego a la platja, amb la filla del batle en braços. N'hi ha que pensen que de cop li vengueren les ganes de ser padrinet (cosa que no depèn d'ell). Però que ho fa bé, no hi ha dubtes.
Val a dir que també és una mostra de confiança d'en Tolo "Cuní" amb qui sembla que ha de ser el seu successor. O no?
Pels qui encara no hagin rascat bolla (o hagin quedat en fora de joc) aclarirem que la fotografia correspon al dia del bany per a l'esclerosi a Son Moll (per cert que a la foto oficial no hi ha ningú de l'oposició).

Image

I parlant de bany..., algun dia es podrà fer a la piscina municipal? Com estan les coses? Algú hi fa feina? N'hi ha que pronostiquen que els indicadors ja seran vells, en inaugurar-la. D'altres que es retarda perquè sia el mateix Pep Gallego qui l'inauguri. Ja desmentiran. El cert és que tot això es diu i a ningú li cau la cara de vergonya. O sí?






Les festes del Carme també deixen els seus flaixos amb personatges en posicions simpàtiques:

Image

Els contenidors de recollida selectiva, a la fi, i després de molt pregar dels companys de Cap Vermell, s'han possat. Com ha anat la cosa?

Image

La Banda de Música va eufòrica. Basta veure el president i el director. Són com la San Miguel, allà on van, triomfen. O no?

Image

Aquí la companya més feinera del poble. Na Maria Orpi tallant prebe per al trempó. I és que a més de ser-hi, na Maria deixa per allà on va l'estela de les coses ben fetes. No tothom pot dir el mateix! O sí?

Image

I per acabar el capítol de les festes del Carme, les al·lotes del bar. Quina marxa! I és que on hi ha un grapat de dones feineres, no hi ha mariner, ni home en general, que ens arribi a la sola de les sabates.
Ja ho veis, m'ha sortit la vena feminista que havia perjurat no treure per fer aquesta secció. Però és que, de vegades, el cos t'ho demana. O no?

Image



Per cert, ja estaria bé que les festes del Carme fessin pública la recaptació que fan del bar. Senzillament per saber-ho, xafarderia pura. D'igual manera que també estaria bé saber els doblers recaptats pels altres bars de les festes, del sopar medieval, de les paradetes socials i/o solidàries. O no?

Image

I tornant al mercat medieval, s'ha descobert una fotografia del gran i mediàtic rapsoda de les Herbes de Can Planetes, micròfon en mà. Diuen que aquest anacronisme pot ser motiu de sanció. Seràn capaços? O no?


Image

També ens ha arribat aquesta foto del dia de la marxa del tren. Tot i que pot esperar tranquil, la foto te la seva gràcia. O no?



I per acabar una xafarderia amb molt mala idea. Però, com diuen els periodistes de veres, recordau qui va ser la primera a dir-ho:

Image

La llacuna d'aigues depurades que es construeix a Son Jaumell.

Image



N'hi ha que diuen que pels quatre regants que la poden utilitzar hi ha aigua més que de sobra. Que tanmateix aquesta aigua, si s'empra per regar els farratges, llavors el bestiar no se'l menja perquè fa pudor. Amb aquest plantejament te molts de números per convertir-se en l'aigua que regui un futur camp de golf. On?, quan?, i com? Ja ho veurem! Però aquesta, si fos vera, seria un gol als actuals llogaters de la sala. O no?