Hem llegit a les xarxes socials una mena d'acomiadament del grup GRESKA. Després del memorable concert a Felanitx, ens ha sorprès aquesta nota. Posats en contacte amb un dels membres del grup, ens ha dit que es tracta més aviat d'un parèntesi temporal per qüestions laborals i d'estudis d'alguns membres. 

Els admiradors del grup esperem que tornin als escenaris.La nota que hem llegit d'un dels membres de GRESKA ha estat aquesta:
"Arribam al final d'un gran viatje que ha estat @greska_band . Més bé no li vull dir final, sinó un fins després. Han estat 4 anys de lluites, de sacrificis personals de cada un dels que hem format part del grup durant aquests anys. Però també hi ha hagut molts grans moments que mai hagués pogut imaginar que complíriem junts, moltes barreres tombades y molts concerts memorables.
 
Moltes gràcies a tots i totes els que heu estat sempre allà abaix cantant i ballants les nostres cançons, a tots els que ens heu ajudat a creixer i disfrutar de la nostra música.
 
Per al final de tot, només tenc paraules d'agraïment per tots els que formam part del grup, gràcies per estar sempre al meu costat!!
 
Som la GreSka que s'escampa!! "