Fidel a la tradició Cap Vermell, publicà quatre noticies "falses" i una de "disfressada"Com és habitual en el món de la premsa, el dia 28 de desembre es publiquen algunes notícies que no són del tot veritat, apel·lant a la innocència dels lectors.

Nosaltres no hem estat aliens al costum. Pels comentaris rebuts, algunes de les nostres innocentades s'han detectat. D'altres, en canvi, tenien més aparença de credibilitat, i algú ha mossegat l’ham. També hem "desfressat" qualque notícia vertadera que més d'un ha qualificat de falsa. 

I és que en temps de les "fake news" cada vegada costa més separar la ficció de la realitat. De fet, la cafetera de la policia (innocentada de fa dos anys encara no l'han trobada.

Per deixar-ne constància (ja que sols es conservaran a l'hemeroteca) vos adjuntam les notícies amb el link corresponent, perquè pugueu recrear-vos-hi les vegades que faci falta.

Si tot plegat ha servit perquè faceu una rialla, ens donam per satisfets. I als que hem esmentat en elles, les disculpes més joioses si s'han sentit ofesos, res més lluny de la nostra intenció. 

Salut i per molts d'anys!!!!

Falses:

Nou bar a la capelleta del Carregador

Cessat Matías Ramis, l'entrenador de l'Escolar

Una firma danesa de galletes vol comercialitzar la de SOM AQUÍ GABELLINS

Ambiciós pla per "reforestar" els carrers de Cala Rajada

Desfressada però, en part, certa: 

El 2022 serà el darrer any que Can Patilla servirà llet freda

 
Per la xarxa hem vist altre "innocentades" que fan referència a Capdepera. Com aquestes:


" Ja tocava, a sa petita BADIA "Sa Pedruscada" ja hi ha una petita bodega!
El rumor ja feia temps, però només ara, amb l'obertura s'ha confirmat oficialment!!!!
Val molt la pena passejar per la costa i després pots relaxar-te a la terrassa amb una cervesa o dues i gaudir de les vistes fantàstiques" 


O la del Fornet de la Soca, amb el seu mení Macllorca.