Cuculla de Fartàritx
Pollença

24 d'octubre 2010
Concentració:
Plaça Constitució, a les 8 hores


Serà una sortida un poc a l'aventura.
Hem trobat molta informació sobre l'excursió, però ningú del grup  l'ha feta. Així i tot esperam tenir un bon dia que ens permeti aquesta ascensió, que té dues parts . La primera es tracta d'arribar a les antigues cases de Fartàritx, per camí de carro, i una vegada arribat a les cases comença un camí menys marcat que ens durà al cim. La baixada pot ser pel mateix itinerari o pel camí des Ninot, si el trobam.
Si us animau us esperam a la plaça de la Constitució a les 8 hores, anirem amb cotxes particulars. Com el temps previst és dolent (pluges) convé apuntar-vos a l'oficina d'informació (Xesca) per poder avisar en cas d'anul·lació.


Cranques Reumàtiques



NOVA EDICIÓ DE L’APLEC EXCURSIONISTA DELS PAÏSOS CATALANS A MALLORCA

D'altra banda us recordam que dia 31 d'octubre, les Cranques hem de fer guiatge d'un grup a l'Aplec Excursionista que es fa a Sóller. Si us fa ganes venir avisau per a fer cotxada. L'itinerari que farem serà Port de Sóller- Muleta- Béns d'Avall- Llucalcari - Port de Deià - Deià - Camí d'en Castelló - Port de Sóller

El 34 aplec tindrà lloc al Port de Sóller per Tots Sants de 2010.

Tal i com es va acordar a la darrera edició celebrada a la Valldigna, al País Valencià, el proper Aplec Excursionista dels Països Catalans tendrà lloc a Mallorca, pel pont de Tots Sants (29, 30, 31 d’octubre i 1 de novembre de 2010).

L’organització d’aquest XXXIV Aplec anirà a càrrec de diverses entitats excursionistes, entre les quals hi ha el GEM, la Federació Balear de Muntanyisme, el Club Pollença, els Xots, Serra Mamerra, el Foment, els grups excursionistes de Vilafranca i Esporles, i el Club de Muntanya i Escalada de Sóller, entre d’altres.

El lloc escollit és el camp de futbol del Port de Sóller, vora l’alberg de Sant Ramon de Penyafort, que compta amb diverses instal•lacions propietat de l’Ajuntament de Sóller.