Convocatòria de l'excursió al Castell del Rei de Pollença
13 de gener 2013


La primera excursió de les Cranques Reumàtiques de l'any 2013, juntament amb els serverins de Camina-caminaràs,  serà el proper dia 13 de gener, al Castell del Rei (Pollença). Es tracta d'una ruta que surt de Pollença cap el castell del Rei i acaba a Cala Sant Vicenç.

Sortida: dia 13 a les 8 del matí (es prega puntualitat) de la plaça de la Constitució de Capdepera.

L’excursió serà amb BUS, per tant cal apuntar-se i pagar 10 euros  al compte de Camina, caminaràs: 2051-0107-7-8-1070011961,  abans de dijous dia 10 de gener a les 13 hores, indicant el vostre nom. Recordau dur el resguard de l’ingrés. Si no se fa l’ingrés abans del dia 13 no se garantitza la plaça en l’autobús ( evidentment tenen preferència els que han fet la reserva).

Es tracta d’una ruta molt interessant. 

Ja sabeu que convé apuntar-se enviant un correu electrònic a  Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o a l'oficina d'informació de Capdepera per si hi ha qualque canvi de darrera hora



Aprofitam per desitjar-vos un Feliç 2013, i us animeu a venir d'excursió. A més de fer esport coneixereu una bona part dels indrets més bells de Mallorca.

El proper cap de setmana visitarem un d'aquests!



Cranques Reumàtiques/
camina , caminaràs